Nikt nie zginął....
Nikt nie zginął....
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oho, spóźniłam się z wrzutką :'D akurat pracuję w tej galerii i trochę się obśmiałam, jak znajomy z pracy w środku nocy zarzucił na fb statusem, że "sufit Galerii się jebnął" :'D
szkoda, że w nocy, byłby dobry materiał na harda i nieprędko by to otworzyli z powrotem.
Weź się go zapytaj dlaczego ci ochroniarze wbiegali po tych schodach, które zjeżdżały w dół
Jak wynika z ustaleń nadzoru budowlanego, przyczyną zdarzenia był splot kilku okoliczności, w tym awaria systemu przeciwpożarowego.
Jak instalacja przeciwpożarowa może doprowadzić do zawalenia dachu ???
Cały system tryskaczy podwiesza się przecież na "oryginalnym" suficie a nie podwieszanej piździelni...
Z drugiej strony to Poznań...mają Peję, Bonusa Bi Dżi Si, więc takic chujowstwo jak ta galeria mnie już nie dziwi...
Jak instalacja przeciwpożarowa może doprowadzić do zawalenia dachu ???
Mogła przeciekać... ale dziwne by jakiś system nie wykrył spadku ciśnienia czy coś...
habumbabum napisał/a:
oho, spóźniłam się z wrzutką :'D akurat pracuję w tej galerii i trochę się obśmiałam, jak znajomy z pracy w środku nocy zarzucił na fb statusem, że "sufit Galerii się jebnął" :'D
szkoda, że w nocy, byłby dobry materiał na harda i nieprędko by to otworzyli z powrotem.
Weź się go zapytaj dlaczego ci ochroniarze wbiegali po tych schodach, które zjeżdżały w dół
Jeśli byłbyś bystrym człowiekiem łatwo jest zauważyć że na schodach zapaliły się czerwone lampki czyli wciśneli stop i mogli po nich wejść jak chcieli na dół do góry czy kurwa nawet w bok co do stropu niezły burdel sie zrobił bo dalej jest to nieczynne dworzec jako tako działa ale widok niezły , mimo wszystko gdyby to pierdolnęło w dzień to było by na prawde grubo A do koleżanki która tam pracuje, powiedz mi kiedy kurwa otwieracie to gówno bo buty mam do reklamacji
Nawiasem mówiąc tryskaczówka zawsze cieknie - tutaj po prostu nie zrobiono próby ciśnieniowej. Inspektor nadzoru od sanitarki był pewnie kolegą wykonawcy dlatego miał wyjebane.
Pzdr
mgr inż
Tak naprawdę ułomy powyżej eksperci od siedmiu boleści - tryskaczówka przeciekała jak mówił kolega powyżej. Gips wziął wodę i wszystko poszło się jebać nawet jakby bylo zajebiście i 2 razy za duzo podwieszone to by jebło i tyle.
Nawiasem mówiąc tryskaczówka zawsze cieknie - tutaj po prostu nie zrobiono próby ciśnieniowej. Inspektor nadzoru od sanitarki był pewnie kolegą wykonawcy dlatego miał wyjebane.
Pzdr
mgr inż
No właśnie kurwa wiem co mówię - przez 5 lat miałem do czynienia z instalacjami ppoż i jeżeli była tam założona porządna instalacja, to każdy przeciek skutkowałby sygnalizacją na centrali. Te systemy są tak czułe, że wypierdalają sygnały alarmowe i usterki nawet, jeśli nastąpi wręcz "mikroskopijna" różnica na sondzie i czujnikach przelewowych. Mgr inż? Chyba lodobiorstwa i wdupobrania
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów