Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Najbrudniejszy, najczarniejszy Runmageddon do tej pory!
Hałdy kopalni GKS Walka Makoszowy dały ostro w palnik.
Nie spodziewałem się tak trudnego terenu na Ślunsku
Pobiegał ja po hałda, pobiegał ja po kopalnia i rozwalił se kolano fest!
Liznąłem trochę gwary, ale nie na tyle, żeby nie robić karnej rundy po zadaniu mentalnym -co to cholera jest "zelter"...?
I skąd wziął się czołg na hałdzie kopalni? Nie wiem, ale podwozie ma zdrowe

Zapraszam do sprawdzenia jak to wygląda, i jak jeszcze nie brałeś udziału - koniecznie musisz to nadrobić!

Muzyka, zespół RICKSHAV

Zgłoś
23wojtek8 2015-07-02, 16:52 1
Gratulacje stary że dałeś radę!!
Też byłem w Zabrzu i w Warszawie na Hardcorze.
Nie przejmuj się ludzie Ci nie uwierzą jak ciężko jest ukończyć taki bieg. Będziesz opowiadał to powiedzą że wymyśliłeś sobie to wszystko. Szacunek otrzymasz tylko od ludzi którzy byli i widzieli. Także masz moje brawa, chylę czoło przed Tobą.
Zgłoś
S................I 2015-07-02, 17:27
Mi się Śląsk tylko z gwalcicielami kojarzy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów