Heathen napisał/a:
Jestem z Zabrza, jeżdżę dużo rowerem, kondycja jako taka i pewnie bym rady nie dał w tym biegu, mimo to nie piszę tego z zazdrości.
DO HUJA PANA jak można płacić kasę za bieganie po hałdach!
Ja rozumiem edycja na pomorzu, gdzieś w górach, gdzie rzeka, jezioro jest czysta...
Ale kuźwa hałdy i kopalnia...
Ja wydaję kasę by na weekend wyjechać z tego wysypiska,a tu ludzie zjeżdżają się i płacą by w tym syfie pobiegać.
widzisz, ja jestem z pomorza, do wody mam może z 5km i dla mnie to jest zabawa, żeby zobaczyć i pobiegać po czymś innym. Mógłbyś się zdziwić, ale właśnie bieganie po hałdach skłoniło mnie do tego by jechać na drugi koniec Polski. Ciebie może skusić edycja w Sopocie
JADoktor napisał/a:
Bo ludzie maja gowno w mozgach zrobi sie reklame : MEGA HARDKOROWo ATOMOWY BIEG SMIERCI I OSTATECZNEJ ZAGLADY. Bieg kurwa bedzie na wysypisku smieci, wpisowe 250 zlotych. To zobaczysz ze kurwa debile sie zjada. Biegi i marsze jak Harpagan czy Rzeznik. To jest cos, bralem udzial w paru Harpaganach, ale to nie brzmi jak jakies pierdolony AMRAAGREdoRUN czy inny chuj
co to za marsz na orientacje z kompasem?
Harpagan jest fajny, niczego mu nie ujmuje, ale to jest inna kategoria!
oczami30latki napisał/a:
Masz nowe wyzwanie
sadistic.pl/trzech-kozakow-zaliczylo-harda-suke-najciezszy-triathlon-v...
To co Oni zrobili to jest mistrzostwo świata! Ja jestem;
1: za młody
2: zbyt słąby
3: niedoświadczony
4.... można wymieniać w nieskończoność
nie dyskutujmy od skrajności do skrajności
To nie jest mój pierwszy bieg tego typu, można kuknąć na kanale jutub, poprostu to lubie.
Nie podoba się to waszym zwyczajem powiem:
geronimo napisał/a:
Co za pojebana moda na te debilne biegi? Bieg dla cipek, ktore mysla, ze jak wbiegna pod gorke albo przeczolgaja sie w blocie to beda mezczyznami i jakie to kurwa wielkie wyzwanie. Gowno prawda metroseksualne chcace sie dowartosciowac spierdoliny. Kazdy zdrowy, normalny, aktywny facet przebiegnie ten bieg z palcem w dupie wiec zadnymi bohaterami nie jestescie. Wyjebywac z tym gownem.
a ty sie nie odzywaj bo ty łajza jesteś