Dla tych co nie kumają ocb
Ćpanie i Molestowanie - to odpada a cała reszta ? Tak samo jazda po pijaku...
Z drugiej strony wy w armi z 90 lat to byście płakali po tygodniu
Zgłaszam do prokuratury niektóre skandaliczne komentarze temat śmierci Pana Kamila. Żegnam.
Zgłaszam do prokuratury niektóre skandaliczne komentarze na temat śmierci Pana Kamila. Żegnam.
A masz jakąś skalę do porównania czy tylko tak równasz do siebie?
Bo w porównaniu z tym pajacem, to sporo ludzi wygrywa z nim na starcie- mało kto ma prokuratora nad głową.
Ciekawość każe mi jeszcze zapytać o to twoje "wojsko z lat 90" - gdzie dokładnie miałeś tak ciężko...?
Lubiłem chłopa
Pasowal by do nas
Mobbingowal
Psychopata
Alkoholik
Choleryk
No swój Chłop
Może nawet miał tu konto
Szkoda chłopa niech mu ziemia lekka będzie
nie, nie pasowalby. Takim smieciom mowimy stanowcze - wypierdalaj. Byl chujem i nikt nie bedzie po nim plakal. Niech mu smoła gorącą bedzie. Juz smazy sie w piekle. Konta nie mial, wolal cpac i ruchac dziwki, jezdzic po pijaku itd. my tylko ogladamy takie rzeczy.
Mmmm. Jak miło z rana poczytać komentarze przepełnione polskością i prawdziwym katolickim miłosierdziem.
Lubię jak polskie robactwo odkrywa swoją prawdziwą odrażająca naturę
Takie tematy są zawsze dowodem na to jakim bydłem są Polacy.
trolu z izraela, idz gdzie indziej jak ci nie pasuje. Nie bede klamal, ze szkoda chlopa itd i nie bede wyglupial sie w jakies modlity za niego bo to by bylo klamstwo a klamstwo to grzech tak samo jak po tobie ludzie nie beda tesknic jak usuniesz konto
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Że w latach 90 zaczynałem służbę, kończyłem szkole oficerska i przychodzili kozacy to chcieli pokazać co potrafią i cwani byli w grupie jak młodego męczyli ,myślę że potrafią, a p*zdy takie że nawet nie potrafili pić pozadnie
Więc jak byś trafił na takiego kaprala jak Durczok to bys sp***alal pod pierzynke do mamy
Więc jak byś trafił na takiego kaprala jak Durczok to bys sp***alal pod pierzynke do mamy