📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
To jest dopiero JP na 100%
Podziękujcie ruskom, gdyby nie oni, to nie byłoby co wrzucać na sadola.
Zaczynają mnie już wkurwiać te wszystkie "pokojowe religie" w sumie to wszystkie religie powinny być zabronione.
samo stwierdzenie ruscy mnisi i dziekuje
Nie no to jest kurwa niewiarygodne że brudasy przyszli siać zarazę na Sadistica.
Sharia4All napisał/a:
@TomsonCNO2
Obnażasz swoje zakłamanie i zło. Każdy człowiek powinien być wolny i być szanowany. Islam pozwala spojrzeć na świat z szerokiej i prawdziwej perspektywy, ale co może wiedzieć taki człowiek jak ty. Opity piwem i ogłupiony propagandą.
13k.pl/-/sugestia.php
Chcemy walczyć z islamizacją więc proponuję niech admin wyśle w kosmos Sharia4All. Uczyńcie pierwszy krok w walce ze złem:)) po co ma siać tu ferment i zgnilizne
Co wy wszyscy pierdolicie? Ruscy mnisi wyglądają na Hare Krishna. Indyjska policja nie jest muzłumańska, w Indiach religią dominującą jest hinduizm. Sharia4All bredzi próbując się dowartościować tym że jest ogłupiony religią zamiast piwem i konsumpcjonizmem (jakby kurwa była między tym jakaś istotna różnica...). A cała reszta internetowych "bojowników przeciw islamizacji", zapryszczałe zjeby, z których połowa w życiu prawdziwego muzłumanina nie widziała. O nic wam nie chodzi oprócz upuszczeniem sobie ciśnienia. Zebrać was do kupy w jednym miejscu i sfilmować, a potem puścić obok filmu z islamskiej demonstracji. Nie będzie żadnej różnicy oprócz jebanych turbanów.
Sharia4All napisał/a:
@TomsonCNO2
Obnażasz swoje zakłamanie i zło. Każdy człowiek powinien być wolny i być szanowany. Islam pozwala spojrzeć na świat z szerokiej i prawdziwej perspektywy, ale co może wiedzieć taki człowiek jak ty. Opity piwem i ogłupiony propagandą.
won brudasie
pjm77: BRAWO i nic więcej do dodania. ;D Ale się uśmiałem, czytając to. Piękne słowa. Hahahahhaa
@Sharia4ALL
napisał bym niecenzuralne słowo w stosunku do ciebie, lecz jest to banowane, wiec napisze tylko : wyjdz kozojebco
napisał bym niecenzuralne słowo w stosunku do ciebie, lecz jest to banowane, wiec napisze tylko : wyjdz kozojebco
więc skoro biali robią zadyme w indiach to wiadomo czemu ciapaci robią w europie zadymy
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów