📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
0:32 dawaj dawaj go
Dobre niech leja ciapatych chuj w dupe ciapatym
@TomsonCNO2
Obnażasz swoje zakłamanie i zło. Każdy człowiek powinien być wolny i być szanowany. Islam pozwala spojrzeć na świat z szerokiej i prawdziwej perspektywy, ale co może wiedzieć taki człowiek jak ty. Opity piwem i ogłupiony propagandą.
Obnażasz swoje zakłamanie i zło. Każdy człowiek powinien być wolny i być szanowany. Islam pozwala spojrzeć na świat z szerokiej i prawdziwej perspektywy, ale co może wiedzieć taki człowiek jak ty. Opity piwem i ogłupiony propagandą.
na co tu wtracać kłótnie o tym która religia jest lepsza albo czy wierzysz w kamień, opone czy stodołe !! kazdy se wierzy i niech to ma dla siebie, kazdy kto wierzy mocno jest przekonany o tym iz jego wiara jest najlepsza , tylko do czasu gdy nie zacznie narzucać innym tego podbojami, krucjatami czy wysadzaniem sie w samochodzie pułapce!!!
w sumie nie wiem po co to napisałem
w sumie nie wiem po co to napisałem
No kurwa! Jebany ciapaty przylazł sadoli nawracać. Kurwa słyszałeś o nowej obietnicy? Za wysadznie się na pustyni i pokrycie szczątkami swojego ciała 10 m^2 piachu czekają Cię w raju 73 dziewice. A w tłumaczeniu na język bardziej zrozumiały wypierdalaj być ciapatym gdzie indziej!
Samo - Ruscy mnisi - rozbraja Oaza spokoju.. haha
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów