📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
a myślałem ze mój firmowy berlingo tylko tak zapierdala
Nie no fajny projekt. Swapik silnika, zakucie, turbinki i inne rzeczy. Szkoda ,że jak już tyle inwestować to nie dali tego w najbogatszą wersje w124 coupe (skąd wiem? Po desce rozdzielczej i zegarach).
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Piwo dla nich
4:20 Wypaśna ruska ławeczka na przystanku:D
Ale ryje mają ;/
Turbobandit jest ze szwecji a nie z rosji.
Swoją drogą mają oni w swojej ofercie chyba najbardziej hardcorowe częsci do starych merców.
turbobandit.com/shop/
Swoją drogą mają oni w swojej ofercie chyba najbardziej hardcorowe częsci do starych merców.
turbobandit.com/shop/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów