Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Weź się lepiej zajeb czymś mocnym, bo aluzji Velture'a nie zrozumiałeś
No już już spokojnie. Possijcie sobie jeszcze fiflaki. Zrozumiałeś aluzje?
Kraje nadbałtyckie juz robią w gacie, bo to jasne, że będą następne gdy tylko temat Ukrainy się wypali. W sumie miałbym nawet na to wyjebane, gdby nie to, że chazarska doktryna planami obejmuje zachodnią Ukrainę i wschód Polski. Juz mówiło się w kuluarach o umowie umożliwiającej nielimitowane osadnictwo Żydów na Ukrainie. Podobne rozwiązania u nas funkcjonują od kilku lat. Polska przygotowuje gościom infrastrukturę w postaci megalotniska, na studiach judaistykę, a w perspektywie 300 mld $ z tytułu roszczeń na fajny start z nowym budżetem. Rdzeni mieszkańcy mogliby wyrazić niezadowolenie, dlatego o odpowiednią aurę zadba TVN z wyborczą, co by odebrać tubylcom sens działania
Tak bracie! Nikt nas nie słuchał, ale to my mieliśmy rację!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów