📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i tak pewnie większość widziała to już na wykopie
A jemu to język upierdolili czy jak że tak gada ?
Znam kogos kto cieszy się podobnie jak zalcizy kolokwium
win7er napisał/a:
Kogo to obchodzi?
A pewnie ze 30 osób widziało to na żywo, 74 słyszało to z opowieści 'z pierwszej ręki' 500 kolejny osób słyszało to pijąc wódkę z przyjaciółką dziewczyny jego sąsaida z akademika.
A Ty widziałeś to na wykopie... Nie wstyd Ci?
Niektórzy mają życie prywatne, i partnerki, które mają przystępniejsze rozmiary niż 1024x768.
rozjebało mnie od 0:30 ten jego uśmiech
kolesia nie warto komentować ale lasunia piękniusia
Tak się bawi, tak się bawi,
ruski zjeb!
ruski zjeb!
win7er napisał/a:
Większość właśnie zobaczyła jak Cię zmieszali z błotem.
Mam kumpla, który podobnie cieszy się na codzień z byle gówna ;D
kacap zjadł całą apteczkę psychotropów.... te mętne oczy... żal
dimitrirocks.com//home tutaj urozmaicona wersja Dymitra:) wejść drzwiami naciskając na pięść i wpisać swoje imie i jakies dowolne słowo:)
heh tylko czekać aż ta woda dojdzie do mojego wydziału elektrycznego. Sąsiednie już zalane i z tej okazji powstała ta oto przeróbka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów