📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:14
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:26
🔥
Wykręcić 360 to trzeba umieć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak można doprowadzić do czegoś takiego? Leje paliwo nałogowo i jeszcze nigdy...
A z drugiej strony wie ktoś co robić w takiej sytuacji?
Zakręcić korek i ugasić to co zostało?
Czekalem do konca az ruska wyjebie w powietrze.. i dupa
Lobo24 napisał/a:
Oblać się strumieniem tego paliwa, ale wcześniej zadbać, aby wszystko się nagrało i trafiło tu na portal.
Lobo24 napisał/a:
Jeśli doprowadziłeś do takiej sytuacji, to nic nie robić. czekać, aż yebnie. Świat się skończy, jak tacy będą przekazywać dalej swoje geny...

Ciekawy jestem czy oni tam jeszcze płacą za paliwo czy już rozdają za darmo

WooQash napisał/a:
Jak można doprowadzić do czegoś takiego? Leje paliwo nałogowo i jeszcze nigdy...
a przyświecasz sobie zapalniczka ?

Dziecięca ciekawość

Jestem ekspertem - wyładowanie elektrostatyczne.
smc napisał/a:
Tam paliwo ma 180 oktanów i zapala się w kontakcie z powietrzem.
No właśnie jesteś w błędzie - im wyższa liczba oktanowa, tym wyższa temperatura (lub ciśnienie) jest potrzebna, aby doszło do samoczynnego zapłonu benzyny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów