Gość się wyjebał i se mieszka z królikiem w norze hobbita
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
No jak mówi sam............. najpierw się urodził, potem żył i studiował aż wreszcie konkretnie go pojebało.
Pozytywny pojeb. Tego królika na bank rucha
Można żyć bez kajdanow mozna a zycie zweryfikuje czy ruchasz laski czy walisz koniaa ....
0:41 widać drogę i auto jak popierdala.
Jak dla mnie to jeden wielki street art czy jak to nazwać. Internet/biblioteka itd...
Pewnie jeszcze po jedzenie do marketu zapierdala...
Jak dla mnie to jeden wielki street art czy jak to nazwać. Internet/biblioteka itd...
Pewnie jeszcze po jedzenie do marketu zapierdala...
No nie kurwa zupkę z groszku sobie gotuje, a groszek zbierał w grudniu, oczywiście że zapierdala do supermarketu i nadal zajmuje się pracą zawodową, bo za co by jadł kupował wachę do generatora. Chyba że na kamerkach erotycznych jak rucha tego zwierzaka.
ale wypowiada się ładnie i sprawia wrażenie oczytanego. Jedyne co mi się nie podoba to ten kał zaschnięty na głowie a tak to nieźle mu idzie. Na pewno jest inteligentniejszy niż większość użytkowników sadola.
po nim w przyszłości zostanie fajny film,
nie to co po sąsiedzie prawniku, 300metrowy dom z basenem krytym, kortem tenisowym,
jego pracownikom którym jak płacił to mówił ,,eeee no choć, pan płaci,,, chlał że w pale się nie mieści, obecnie prawie rozwodnik co stara się walcząc z przeszłą o podział
czasem proste życie jest jednak NAJWSPANIALSZE
po nim w przyszłości zostanie fajny film,
nie to co po sąsiedzie prawniku, 300metrowy dom z basenem krytym, kortem tenisowym,
jego pracownikom którym jak płacił to mówił ,,eeee no choć, pan płaci,,, chlał że w pale się nie mieści, obecnie prawie rozwodnik co stara się walcząc z przeszłą o podział
czasem proste życie jest jednak NAJWSPANIALSZE
proste życie bez technologii jest najpiękniejsze, jednak większość ludzi nie jest świadom że mogą być wolni więc wybierają życie w pierdolonym mieście gdzie w pracy są zaganiani jak bydło i ich całe życie to wielka monotonnia
A pewnie poza kadrem stoi sobie autko i dom,a ten dołek to tylko miejsce gdzie chodzi sobie poczytać i ruchać królika.
satanicunt
nie przesadzajmy tylko,
w byciu wolnymi
czasem wystarczy zwyczajnie, dystans
do popierdolonego świata,
a nieprzypadkowo dziś napiszę ludzi i świata
i samego siebie
dlaczego nieprzypadkowo,bo dziś trafiłem na rodzinę dorobkiewiczów w gumowcach
którym ego tak odjebało
że jako nie jestem słoik, pewnych myśli jednak nie rozumiem
nie przesadzajmy tylko,
w byciu wolnymi
czasem wystarczy zwyczajnie, dystans
do popierdolonego świata,
a nieprzypadkowo dziś napiszę ludzi i świata
i samego siebie
dlaczego nieprzypadkowo,bo dziś trafiłem na rodzinę dorobkiewiczów w gumowcach
którym ego tak odjebało
że jako nie jestem słoik, pewnych myśli jednak nie rozumiem
Ale zauważyliście ten zapas taśmy klejącej w domu? Aby królik nie pękł przy ruchaniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów