Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak nisko miałeś szyję, czy tak wysoko jaja?
Poziomo, jak w rurze w aquaparku - przypierdoliłem calym cielskiem na raz. Gestość dała o sobie znać. Nie wiem co bolało mnie bardziej... dupa, klata, głowa czy resztki dumy, Sprobuj sam, dasz radę 3 metry skoczyć ? To nie takie oczywiste jak można by przypuszczać
Kiedy s zalozylem sie z kumplami, ze jako 160kg parchlak skocze polowe wyniku murzyna (8 metrow) wiec celem byly 4 metry. Pierwszy skok - 1.25m ,drugi skok 1.90... Poszla wodka.... przy trzecim skoku wyladowalem na dupie i przejechalem caly trawnik az do plotu, chlopacy ocenili skok na 3.90m. Strzaskany bylem przez 2 tygodnie, siniaka mialem od jajec do szyi, rekordu nie pobilem, ale za to przegralem zaklad. Bol jest chwilowy, chwala jest wieczna
Jaka kurwa chwała jak przegrałeś zakład ulańcu
Kiedy s zalozylem sie z kumplami, ze jako 160kg parchlak skocze polowe wyniku murzyna (8 metrow) wiec celem byly 4 metry. Pierwszy skok - 1.25m ,drugi skok 1.90... Poszla wodka.... przy trzecim skoku wyladowalem na dupie i przejechalem caly trawnik az do plotu, chlopacy ocenili skok na 3.90m. Strzaskany bylem przez 2 tygodnie, siniaka mialem od jajec do szyi, rekordu nie pobilem, ale za to przegralem zaklad. Bol jest chwilowy, chwala jest wieczna
Najpierw masa później forma. Mój dobry kolega ważył 140kg wziął się za siebie i teraz waży 180kg. Lekarz wywróżył mu max 5 lat życia. Mimo starań kolegów i rodziny on płacze że ma wysoko prawdopodobny wyrok i żre dalej. Na operację (refundowaną nie musi nic płacić) musi poprawić wyniki badań żeby się załapać. I co
Mam nadzieję, że ruski skurwiel będzie do końca życia kaleką, a najlepiej to niech zdycha hatfu!
Najlepiej to niech zdechną wszyscy Ruscy i Ukraińcy, bo to takie same kurwy są.
Używaj tego.
sam se używaj pieprzony pedale, jestem kobietą i żadnego pedalskiego seksu nie uprawiam
Mój dobry kolega ważył 140kg wziął się za siebie i teraz waży 180kg.
Zawsze mnie zastanawia co trzeba mieć we łbie i ile wpierdalać, by doprowadzić siebie do takiego stanu. Naprawdę nie rozumiem. Ja niczego sobie nie żałuję, ani dobrego żarcia, ani alkoholu, a mimo wszystko mam prawidłową wagę ciała.
sam se używaj pieprzony pedale, jestem kobietą i żadnego pedalskiego seksu nie uprawiam
Chciałem Ci tylko pomóc. Nie musisz mnie wyzywać, nie jestem taki.
Przecież to Rosjanin, nie ukr więc nie wiem dlaczego ma się wstydzić.
jeszcze zjeb pisze rosjanin z dużej XDDDDD weź kurwo mariuszku niech ci 3 ruskich meneli matke zgwałci rozgrzanym prętem to może zmądrzejesz
dla mnie rusek jest na poziomie murzina co mieszka w gliniance, ruski to pierdolone odpady od zawsze, a jak slysze ten ich język to mnie skręca
ukraince to tez kurwy, ale bez porównania do ruskich odpadów społecznych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów