📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
Idi na chuj.
To jest Dziecko, nie ma pojęcia i istnieniu putina, Polaczkowa i Twoim. Ono jest niewinne i bezbronne. To, co napisałeś, świadczy o Tobie jak najgorzej.
Ale bedzie miało i wypierdalaj kacpska sciero
FAS + uraz mózgu + patologia społeczna. Oby więcej takich rjebjonków wśród ruskiej swołoczy.
smc napisał/a:
Idi na chuj.
To jest Dziecko, nie ma pojęcia i istnieniu putina, Polaczkowa i Twoim. Ono jest niewinne i bezbronne. To, co napisałeś, świadczy o Tobie jak najgorzej.
Szczeniak z dwóch pojebanych psów, nie stanie się nagle psem wystawowym. Zapewne nie wie. JESZCZE. Na pewno zostanie wychowany w rosyjskim stylu, gdzie nasrają mu do łba przekonań, że to najlepszy naród świata. Sugeruję Ci portal kwejk, jak Ci szkoda małego kacapa.
Siriuz napisał/a:
O patrz, następny co uciekł z Tworek
Mamy tu w Polszy 38 milionów takich, towarzyszu. Tym bym sie jednak nie martwił, sami się pozabijacie, zanim my ZNÓW tam wejdziemy na Kreml i zrobimy pożądek, tym razem permanentny.
Te małe ryczące gówno ma wpisane w swoim DNA po ojcach- Dorosnąć... rozpierdolić łeb drugiemu
kooloo napisał/a:
nie podniecać się to tylko kacapie szczenie
haha ty idioto kurwa skończony. Właśnie wydałeś wyrok na swoje dziecko takim pierdoleniem - o ile je masz. Jeżeli nie masz a będziesz miał to lepiej zamykaj okna. Karma to suka i ona zawsze wraca
Dzieci zawsze szkoda, nie ważne czy chinol, kacap czy europejczyk. Na świat się same nie pchają. Wszystkie te karyńska i alkoholickzi powinny mieć podwiązywane jajowody.
smc napisał/a:
Idi na chuj.
No ale gdyby przeżyło, to by rosło i nasiąkałoby rosyjskim światopoglądem, więc finalnie lepiej, że nie żyje. Zawsze to jednego mniej.
[ Dodano 2024-06-24, 10:37 ]
Jak zostanie sparaliżowane, to przynajmniej nie pójdzie zabijać na front.
sameshitman napisał/a:
Mnie ten film rozjebał... Sorry, ale kurw patola powinn mieć dzieci konfiskowane. Wszędzie.
Nie konfiskowane, nie zgadzam się. Patola powinna mieć sterylizację. Dotyczy to również w całości kraju Siriuza, czyli kacapii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów