📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biedne dziecko.. jednak przeżyło..
Teraz będzie leżało godzinę zanim alkoholiki ze szpitala dojada, bo nikt nie umie pomóc dziecku
Jedyny kraj, który w każdym aspekcie swojego istnienia udowadnia, że w pełni zasługuje na 10 tysięcy głowic nuklearnych zrzuconych symetrycznie, by objęły każdy metr jego powierzchni.
Takich rodziców to nie pod żaden sąd tylko powinno się ich jebać na pizde na miejscu aż do skomlenia
kooloo napisał/a:
nie podniecać się to tylko kacapie szczenie
Idi na chuj.
To jest Dziecko, nie ma pojęcia i istnieniu putina, Polaczkowa i Twoim. Ono jest niewinne i bezbronne. To, co napisałeś, świadczy o Tobie jak najgorzej.
Geraldinio napisał/a:
Jedyny kraj, który w każdym aspekcie swojego istnienia udowadnia, że w pełni zasługuje na 10 tysięcy głowic nuklearnych zrzuconych symetrycznie, by objęły każdy metr jego powierzchni.
no nie juz bez przesady niecale 2 tygodnie temu akcja z polski gdzie matka zabila 2 dzieci a potem je spalila czy cos, po prostu jebane patole do powieszenia, do niczego wiecej sie nie nada.
smc napisał/a:
Idi na chuj.
To jest Dziecko, nie ma pojęcia i istnieniu putina, Polaczkowa i Twoim. Ono jest niewinne i bezbronne. To, co napisałeś, świadczy o Tobie jak najgorzej.
Dokładnie. Sam mam kilkuletnią córkę i na takie coś patrzeć nie mogę. Ruskie, nie ruskie, co ono winne...
Wymusza płaczem bo chce wrócić do domu.
Ja pierdole jak można byc tak jebniętym by lubić rosję czy białoruś. kraje gorsze niż indie czy pakistan. Pełne spierdolenia umysłowego. A potem taki Brown stwierdza że unia jest be a ruskie sa ok. kurwa nie sa.
MDR napisał/a:
Dokładnie. Sam mam kilkuletnią córkę i na takie coś patrzeć nie mogę. Ruskie, nie ruskie, co ono winne...
Stalin też był niewinnym dzieciaczkiem. i tak to cos wyrosnie na kacapa i to tej najgorszej masci sadzac po okolicy
Starą kurwę pijacką do pieca, a małego, ruskiego wypierda na front. Niech robi za tarczę obronną kacapskiego żołbierza na misji pokojowej w Ukropinie...
MDR napisał/a:
Ale z was cipki, to jest sadistic a nie forum tatuś roku. Idzie sobie popłakac w kącie, jakby co to macie chusteczki w swoich torebkach tuż obok podpasek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów