📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:27
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na te plastry na twarzy to jakaś moda czy co?
Zwykła gimbo dyska, też na takie chodziłem wyrywać hot 16stki za nastoletnich lat.
sokol2304 napisał/a:
na te plastry na twarzy to jakaś moda czy co?
W stylistyce raczej chodzi o nawiązanie do tego teledysku
W tam pierdolicie.. Mam 23 lata a chętnie poszedłbym poodpierdalać na takiej imprezie.. W końcu jak widać w chuj fajnych ( z wyglądu ) lasek więc może i udało by się coś poruchać
oni tancza a ty pod sciana stales jak pajac ..
@up stałeś pod ścianą?
Czyżby kompleksy z dzieciństwa? Pewnie temu wyemigrowałeś do "glasgow" by zapomnieć co się działo
"pod ścianą" a dupa do teraz boli
Czyżby kompleksy z dzieciństwa? Pewnie temu wyemigrowałeś do "glasgow" by zapomnieć co się działo
"pod ścianą" a dupa do teraz boli
byłem kiedyś w Kazaniu na czymś takim -powiem wam jedno ruskie to ludzie skrajnie przyjazni a do zabawy pierwsi
A wszystkie gumki przebite igiełką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów