Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żal cytać te wasze wysrywy, macie mózgi wielkości kociego gówna po whiskasie. Cisnął sierściucha przez okno, wielkie mi halo a wy byście już go chcieli ukrzyżować. Weźcie leki na ból pizdy i zieńcie stronę, na ktrą wchodzicie. Proponuję coś o pedałach, którym wypadają odbyty od bolcowania - tam wasze miejsce,
Się tam nie zesrajcie, popierdoleni bambiniści.
Trzeba było tam echać jak Błaszczak z Dupą zapraszali, a nie pierdolić jak ogolone pizdeczki.
Twardziele zasmarkani XDDD
Was też tak przez okno trzeba wyjebać.
O kurwa, oboje bym zajebał jakby to przy mnie zrobili
Do zajebania to ty jesteś onuco
Żal cytać te wasze wysrywy, macie mózgi wielkości kociego gówna po whiskasie. Cisnął sierściucha przez okno, wielkie mi halo a wy byście już go chcieli ukrzyżować. Weźcie leki na ból pizdy i zieńcie stronę, na ktrą wchodzicie. Proponuję coś o pedałach, którym wypadają odbyty od bolcowania - tam wasze miejsce,
Nikt tu nie narzeka na kontent sadistica, tylko odnosi się do czynu tego młodego ruskiego gówna. Ale żeby to rozróżniać - musiałbyś mieć rozum. Zamiast pomyśleć, wolałeś się tu spuścić pseudobłyskotliwym tekstem pseudotwardziela.
Kurwy Jebane sowieckie , karma wraca , ktoś te szmaty wyrzuci przez okno kiedyś.
Przywilej wypadnięcia przez okno mają wyżej postawieni rosjanie ( szefowie koncernów wydobywczych, bankierzy, opozycjoniści) . Tych dwóch skończy życie jako nawóz gdzieś na Ukrainie, ewentualnie zachleją się gdzieś pod płotem
Żal cytać te wasze wysrywy, macie mózgi wielkości kociego gówna po whiskasie. Cisnął sierściucha przez okno, wielkie mi halo a wy byście już go chcieli ukrzyżować.
Chuj tam z kotem, to tylko niczym nie zmącona, czysta, odwieczna nienawiść do sowieckiego ścierwa.
Słowo "nienawiść" sugeruje uprzedzenie bez podstaw. Zaś wrogość do kacapów to czysta logika: od kiedy przybyli w sąsiedztwo Rusi z Mongolii i okolic tureckich, zachowują się tak samo, bez najmniejszych przejawów uczuć ludzkich. Np. niemcom od czasu do czasu coś odwali, zwykle jednak są cywilizowanym narodem, kacapi zaś nie zrobili w swojej historii ani jednej rzeczy dla dobra ludzkości (program kosmiczny to ukraińcy w ich niewoli, wcześniej trochę dzieł stworzyli niemcy nadwołżańscy którzy stanowili znaczącą część ludności, itd). Nawet w Afryce czasem zdarzały się przebłyski, w Kacapii — nigdy.Chuj tam z kotem, to tylko niczym nie zmącona, czysta, odwieczna nienawiść do sowieckiego ścierwa.
Źle: według badań genetycznych Moskale są ludem ugro-fińskim.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów