📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wszystko super, tylko gdzie smarowanie łańcucha ? Prowadnice szlak trafi po kilku takich klockach. Chyba że by chociaż raz na jakiś czas maczał w oleju, to może coś by z tego było.
jakby ktos nie wiedzial to szlifierki lubia czasami same zadzialac.
zmiana tarczy to huj. ale to ci moze wciagnac lape albo obciac paluszki.
jakby ktos nie wiedzial to szlifierki lubia czasami same zadzialac.
Wszystko super, tylko gdzie smarowanie łańcucha ? Prowadnice szlak trafi po kilku takich klockach. Chyba że by chociaż raz na jakiś czas maczał w oleju, to może coś by z tego było.
łańcuchowe piły elektryczne nie mają smarowania i działają
Tak mam taką i na obecną chwile działa bez problemu
To chyba masz jedyny egzemplarz na świecie takiej piły stary. Albo tatuś po kryjomu wlewa olej
Ale czy to działa ? Działa kurwa ! A ja na przykład nie mam piły łańcuchowej
Moj ojciec ponad 16 lat temu zrobił sobie sam piłe elektryczna z silnika od frani i ta piła słuzyła nam przez kilka lat, szkoda ze juz jej nie mamy pokazał bym teraz prawdziwa mysl techniczna Polaka, a nie ruska co szlifierke przerabia na piłe zero filozoffi.. Pozdro dla kumatych..
Kurwa przy takich obrotach to bym tego do rąk nie wziął, a co dopiero drzewo ciął. Ciekawe jak reaguje w przypadku zakleszczenia
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów