📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Payan napisał/a:
Teraz nie kolonia a front to się nazywa.
Dokładnie, widzimy tutaj przyszłe mięso armatnie
UrlichUrwich napisał/a:
Film promocyjny nowo otwartego lokalu. Osoby na nagraniu to statyści.
Raczej na studniówkę to wygląda.
mwaski napisał/a:
01:23 - Gościówka oberwała, bo prowokacyjnie siedziała?
Nie, widać urywek, że jak tych dwóch się przewróciło to podbiegła i zrobiła zamach nogą, znika w obiektywie, ale jestem pewien, że kopnęła, któregoś z nich. Idiotka nie załapała, że ma w sumie dwa wyjścia: pogodzić się z tym, że jej koleżanka przypadkiem oberwała krzesłem albo zgłosić się na policję i szukać tego typa i wymierzać sprawiedliwość zgodnie z prawem. Wybrała opcję, której kobiety nie powinny wybierać czyli kary fizycznej wobec... podpitego ruskiego kałmuka, no i ma za swoje.
Swoją drogą przypomina mi się jak kiedyś spotykałem się z taką durną pizdą co miała mnóstwo "kumpli z osiedla", wiecie te pato-osiedla gdzie laski zawsze miały tych frajerów dresików na posyłki. Raz byłem z nią w jakimś klubie, ot jeszcze kilku znajomych ze studiów, tak sobie siedzimy, popijamy, nagle ktoś się zatoczył i wylał u nas jeden kufel piwa. Akurat ten ktoś był w paczce 7-8 podpitych najebanych dzików w wieku 30-kilka, 40 lat. A ja siedzą z nią i ze znajomą bo reszta na fajku czy na parkiecie. Ta tępa pizda wstała i z mordą do tych kolesi, że kurwa ma odkupić, że kurwa to, kurwa tamto i jeszcze ich obraża. I ja już wiem jak to się skończy, ktoś z nich ją zwyzywa albo popchnie, ja będę musiał wstać i się napierdalać z kilkoma typami. Więc co zrobiłem? Spacyfikowałem swoją babę, najlepsza logika, ta oczywiście zaczęła się sapać do mnie, że jestem frajerem, chuj tam w dupie miałem jej opinie, po weekendzie więcej się z nią nie widziałem już, a dostawałem jeszcze smsy, że mam wpierdol na jej osiedlu. Dobrze, że szybko wyszło, że jest tępą patuską. Jak jest awantura i bierzecie w niej udział, pierwsza zasada - wasza laska ma spierdalać, oddalić się, nie brać udziału. Jak okaże się, że typów jest więcej albo mają nóż czy pałkę, można spokojnie spierdalać i nie przejmować się, że trzeba bronić swojej tępej dzidy.
Pięknie wyjaśnił ta kacapską dziwkę. Oby tego nie przeżyła
crookla napisał/a:
nie ma w tym nic śmiesznego, Ty dosłownie próbujesz obronić swoich ukochanych ruskich panów
Przecież on ma ukrzych mocodawców. Tudzież sam jest ukrem
robsonx79 napisał/a:
Jeden kompletnie niepotrzebny lep i 25 lat kolonii karnej zajechało.
Bilet na front. Takich tam potrzebują na mięso armatnie.
Jednego naleśnika nie mogą usadzic... jedne chłopek go ostudzil wcześniej to nie wiem na chuj mu przerywali lub sam przerwał. Koles jest dosłownie na jednego liścia. A wychodzi na to, że baby maja więcej jaj niz to całe towarzystwo męskie
Mam nadzieje że zdechła .
Wrócił głupi kacap z Buczy rozczarowany, bo nie miał się na kim wyżyć, jego przyjaciele wymordowali wszystkich cywili
Po pierwsze to nie ma tam kogo żałować, bo to zwykła ruSSka swolocz - bez względu na to czy to kobieta czy mężczyzna. Po drugie pod takimi filmikami aż prosi się, zeby podziękować Ukraińcom, ze dzielnie walczą z ruSSka dzicza i dzieki czemu możemy póki co spac spokojnie i nie musimy tych ruSSkich zwierząt oglądać na polskich ulicach.
Kriski napisał/a:
Impreza jak impreza, wyłącz dźwięk i możesz twierdzić że to w Łomży albo w Sosnowcu.
chuj tam sie znasz takich zwierząt nie widziałem na żadnej imprezie w okolicach Białegostoku, może w twoim gronie tak jest i jak tak to gratuluje ale ja nawet jakbym oglądał ten filmik bez dźwięku to i tak wiadomo gdzie to miało miejsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów