18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Janusz_k 2023-04-03, 15:14
Payan napisał/a:

Teraz nie kolonia a front to się nazywa.

Dokładnie, widzimy tutaj przyszłe mięso armatnie

UrlichUrwich napisał/a:

Film promocyjny nowo otwartego lokalu. Osoby na nagraniu to statyści.

Raczej na studniówkę to wygląda.
Zgłoś
Policeman 2023-04-03, 15:53 23
mwaski napisał/a:

01:23 - Gościówka oberwała, bo prowokacyjnie siedziała?

Nie, widać urywek, że jak tych dwóch się przewróciło to podbiegła i zrobiła zamach nogą, znika w obiektywie, ale jestem pewien, że kopnęła, któregoś z nich. Idiotka nie załapała, że ma w sumie dwa wyjścia: pogodzić się z tym, że jej koleżanka przypadkiem oberwała krzesłem albo zgłosić się na policję i szukać tego typa i wymierzać sprawiedliwość zgodnie z prawem. Wybrała opcję, której kobiety nie powinny wybierać czyli kary fizycznej wobec... podpitego ruskiego kałmuka, no i ma za swoje.

Swoją drogą przypomina mi się jak kiedyś spotykałem się z taką durną pizdą co miała mnóstwo "kumpli z osiedla", wiecie te pato-osiedla gdzie laski zawsze miały tych frajerów dresików na posyłki. Raz byłem z nią w jakimś klubie, ot jeszcze kilku znajomych ze studiów, tak sobie siedzimy, popijamy, nagle ktoś się zatoczył i wylał u nas jeden kufel piwa. Akurat ten ktoś był w paczce 7-8 podpitych najebanych dzików w wieku 30-kilka, 40 lat. A ja siedzą z nią i ze znajomą bo reszta na fajku czy na parkiecie. Ta tępa pizda wstała i z mordą do tych kolesi, że kurwa ma odkupić, że kurwa to, kurwa tamto i jeszcze ich obraża. I ja już wiem jak to się skończy, ktoś z nich ją zwyzywa albo popchnie, ja będę musiał wstać i się napierdalać z kilkoma typami. Więc co zrobiłem? Spacyfikowałem swoją babę, najlepsza logika, ta oczywiście zaczęła się sapać do mnie, że jestem frajerem, chuj tam w dupie miałem jej opinie, po weekendzie więcej się z nią nie widziałem już, a dostawałem jeszcze smsy, że mam wpierdol na jej osiedlu. Dobrze, że szybko wyszło, że jest tępą patuską. Jak jest awantura i bierzecie w niej udział, pierwsza zasada - wasza laska ma spierdalać, oddalić się, nie brać udziału. Jak okaże się, że typów jest więcej albo mają nóż czy pałkę, można spokojnie spierdalać i nie przejmować się, że trzeba bronić swojej tępej dzidy.
Zgłoś
russian-roulette 2023-04-03, 16:06 1
Pięknie wyjaśnił ta kacapską dziwkę. Oby tego nie przeżyła
Zgłoś
f................n 2023-04-03, 17:05 1
crookla napisał/a:

nie ma w tym nic śmiesznego, Ty dosłownie próbujesz obronić swoich ukochanych ruskich panów

Przecież on ma ukrzych mocodawców. Tudzież sam jest ukrem
Zgłoś
mazga50 2023-04-03, 17:36 3
robsonx79 napisał/a:

Jeden kompletnie niepotrzebny lep i 25 lat kolonii karnej zajechało.

Bilet na front. Takich tam potrzebują na mięso armatnie.
Zgłoś
ProVVe 2023-04-03, 19:07 2
Jednego naleśnika nie mogą usadzic... jedne chłopek go ostudzil wcześniej to nie wiem na chuj mu przerywali lub sam przerwał. Koles jest dosłownie na jednego liścia. A wychodzi na to, że baby maja więcej jaj niz to całe towarzystwo męskie
Zgłoś
hall525 2023-04-03, 19:17
To są kurwa kretyni.
Zgłoś
Genius510 2023-04-03, 19:28
Jednej kacapicy mniej.
Zgłoś
PutinToSmiec 2023-04-03, 20:07
Mam nadzieje że zdechła .
Zgłoś
darek1234 2023-04-03, 20:38 1
Wrócił głupi kacap z Buczy rozczarowany, bo nie miał się na kim wyżyć, jego przyjaciele wymordowali wszystkich cywili
Zgłoś
JebacJP2 2023-04-03, 20:49 4
Po pierwsze to nie ma tam kogo żałować, bo to zwykła ruSSka swolocz - bez względu na to czy to kobieta czy mężczyzna. Po drugie pod takimi filmikami aż prosi się, zeby podziękować Ukraińcom, ze dzielnie walczą z ruSSka dzicza i dzieki czemu możemy póki co spac spokojnie i nie musimy tych ruSSkich zwierząt oglądać na polskich ulicach.
Zgłoś
Gamonn1 2023-04-03, 21:06
Warto było oglądać. Jestem zadowolony.
Zgłoś
modzelix 2023-04-03, 21:06 2
Kriski napisał/a:

Impreza jak impreza, wyłącz dźwięk i możesz twierdzić że to w Łomży albo w Sosnowcu.

chuj tam sie znasz takich zwierząt nie widziałem na żadnej imprezie w okolicach Białegostoku, może w twoim gronie tak jest i jak tak to gratuluje ale ja nawet jakbym oglądał ten filmik bez dźwięku to i tak wiadomo gdzie to miało miejsce.
Zgłoś
siba 2023-04-03, 22:16
kurwa takim uciskaniem to chomika nie obudzi
Zgłoś
dr.lecter 2023-04-04, 0:45
Co za dzicz. Jebać ich wszystkich w te kacapskie sraki. Ale... bez nich nie byłoby tu tyle śmiechu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem