📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Impreza jak impreza, wyłącz dźwięk i możesz twierdzić że to w Łomży albo w Sosnowcu.
Jeden kompletnie niepotrzebny lep i 25 lat kolonii karnej zajechało.
Czuli laska ze zdumieniem odkryła, że tam, gdzie się (pijani) biją, nie działają emoticony w Vkontakte ani strzelanie fochów?
Cud.
Drugi raz takiego błędu nie popełni.
Cud.
Drugi raz takiego błędu nie popełni.
Kriski napisał/a:
Impreza jak impreza, wyłącz dźwięk i możesz twierdzić że to w Łomży albo w Sosnowcu.
Co ty pierdolisz?
Haha baby dostaly najbardziej jedna krzeslem xd
kwaite09 napisał/a:
Co ty pierdolisz?
Chciałem być dowcipny to mi jakiś "admin" usunął odpowiedź.
Więc jeszcze raz odpowiadam:
Przeczytaj jeszcze raz, powoli co napisałem, jeśli nie zrozumiesz to jeszcze raz. Jeśli nie zrozumiesz za trzecim razem, toś debil i tu kariery nie zrobisz, proponuję migrację na kwejka.
Kriski napisał/a:
Chciałem być dowcipny to mi jakiś "admin" usunął odpowiedź.
Więc jeszcze raz odpowiadam:
Przeczytaj jeszcze raz, powoli co napisałem, jeśli nie zrozumiesz to jeszcze raz. Jeśli nie zrozumiesz za trzecim razem, toś debil i tu kariery nie zrobisz, proponuję migrację na kwejka.
nie ma w tym nic śmiesznego, Ty dosłownie próbujesz obronić swoich ukochanych ruskich panów
crookla napisał/a:
nie ma w tym nic śmiesznego, Ty dosłownie próbujesz obronić swoich ukochanych ruskich panów
Ty tak na serio? Nie potrafisz sprawdzić co dany użytkownik wrzuca i wyciągnąć z tego wniosku?
Czy to może swoista paranoja że jak ktoś pisze coś co Ci się nie podoba, to jak u Hoovera, z automatu jest czerwony?
01:23 - Gościówka oberwała, bo prowokacyjnie siedziała?
Film promocyjny nowo otwartego lokalu. Osoby na nagraniu to statyści.
robsonx79 napisał/a:
Jeden kompletnie niepotrzebny lep i 25 lat kolonii karnej zajechało.
Teraz nie kolonia a front to się nazywa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów