kolejny filmik z akcji przeciwko chamom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupie chuje. Widać, że często nie ma gdzie stanąć. Wielki mi problem, żeby pieszy ominął samochód, co kawałek na pasach stoi. Pewnie albo nie wcale nie mają prawa jazdy, albo snują się jakimiś ścierwami 50 na godzinę i blokują ruch. Zazdrosne kurwy.
Ktoś jest dobry Film w filmie - tego tu jeszcze chyba nie grali (dwie początkowe sekundy filmu - pasek z YT na dole)
Niech kazdy zacznie pilnować pożadku na wlasną rekę to będzie zajebiśćie. Też mnie wkurzaja "mistrzowie kierownicy" czy to w autach, czy na rowerach i motorach ale można zwrócić uwagę jak nie pomoże to od tego jest policja
Tego psa na końcu to bym rozkurwił nie cierpię takich zjebanych kundli i jeszcze udaje, że to waleczne takie..
Bycie duchownym to jest biznes... Powinien być kierunek duchowieństwo... To może dla kasy zostałbym inżynierem...
Dla parkujących na pasach, na środku chodnika i może jeszcze najlepiej na głowie - wielki, kolektywny chuj w dupę.
Ludzie nie myślą - bo jak parkuje facet to na raz i już nie poprawi bo wstyd wśród kolegów a nie daj Boże ktoś zobaczy to hańba i trzeba delikwenta spalić na stosie.
Co do kobiet nie chcę się wypowiadać
Jazda po chodniku oczywiście jak najbardziej jestem za nie karaniem... O ile delikwent prowadzi hulajnogę.
Fakt, faktem jak ktoś czeka na kogoś w aucie i stoi nieprzepisowo np. blokuje bramę wjazdową idzie wybaczyć bo zawsze może odjechać jak ktoś będzie chciał wjechać bądź wyjechać
Stanie na pasach - odholować i po sprawie potem właściciel będzie martwił się o koszty
Tyle na ten temat!
Co do kobiet nie chcę się wypowiadać
Jazda po chodniku oczywiście jak najbardziej jestem za nie karaniem... O ile delikwent prowadzi hulajnogę.
Fakt, faktem jak ktoś czeka na kogoś w aucie i stoi nieprzepisowo np. blokuje bramę wjazdową idzie wybaczyć bo zawsze może odjechać jak ktoś będzie chciał wjechać bądź wyjechać
Stanie na pasach - odholować i po sprawie potem właściciel będzie martwił się o koszty
Tyle na ten temat!
Przykleją wkońcu na zły samochod i beda do konca zycia grac w karty z Chodorkowskim
Ruscy pozbywają się chamów, czy to znaczy, że niedługo ich naród wyginie?
Fajna inicjatywa, ale naklejki to chujowe mają bo oderwał księciu za jednym pociągnięciem, a to chyba ma się z tym bawić, skrobać co nie? Lipka.
Zaopatrzyłem się w kilkaset naklejek z karnym (trochę mniejsze, ale przynajmniej bez skrobania na mokro nie schodzą), chodzę i jeśli widzę chamskie parkowanie to naklejam... pozdrawiam tym samym wszystkie pizdy parkingowe z miasta Lublina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów