kolejny filmik z akcji przeciwko chamom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mogli naklejać od strony kierowcy
Piwo za pomysłowość.
Duchowny a taki zły skurwiel.
djv24 napisał/a:
co pisze na naklejce?
jest napisane "Nie piję alkoholu i jestem z tego dumny"
Ruscy to się nie pierdolą. Wszyscy tam są pojebani. Ciekawe czy jak się dziecko rodzi to od razu sprawdzają czy będzie normalne, jak tak to pewnie zabijają od razu.
Nie lepiej było wrzucić film na sadistic z linku YT, a nie pierdolić się z nagrywaniem tego?
widac ze facetow w sukienkach maja rownie hardych co my
Nawet wiem gdzie mogli by to robić - Plac Marszałkowski w Katowicach oj tam to było by roboty
Zwykły wandalizm!! Tylko czekać, aż zaczną wysypywać gwoździe pod koła za szybko jadących, albo strzelać do nieprawidłowo zmieniających pas ruchu, a tych co się nie zatrzymają na STOP-ie będą polewać benzyną i podpalać (jak w afryce za czary). Są od tego służby i to one powinny się tym zajmować. Kierowców należy krytykować/ośmieszać za głupotę i chamstwo na drodze ale nie w ten sposób. Kto nigdy nie złamał żadnego przepisu ruchu drogowego????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów