Oni też mają swój Sokołów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ja pierdole. Cimber im sie wyjebał i zbierają. Mam praktyki w polskim zakładzie, i myślicie że na straty by to poszło? no kurwa. Masówka to masówka. I tak nikt się o tym nie dowie, a pracowników to jebie, bo jak puszczą parę z ust, to dziękujemy, wypierdalaj.
To nawet nie leżało koło kiełbasy.
Pierdolenie w każdej firmie jest tak samo lub podobnie. Często większe rygory występują w firmach które nie produkują spożywki tylko np klej do glazury.
"Ruskie ludzie gnuśne i robienia kiełbasy nigdy nie chcieli nauczyć się."
Dlatego najlepiej wpierdalać domowe wędliny i wykosztować się od czasu do czasu na świniaka!
To mnie rozpierdala. Jak kacapy mają focha na kogoś, to starają się go udupić stawianiem zapory na produkty żywieniowe, mówiąc, że nie spełniają norm kacapskich. Po obejrzeniu zdjęć, filmików itp. o warunkach np. w ich sklepach mięsnych, rzeźniach, to się zastanawiam, czy oni w ogóle znają słowa, norma, sanepid, czystość.
Bo oni są bardziej zapobiegliwi niż my, wolą wspierać swoje. A nie zapychać rynek cudzym, bo mądra głowa wie. Ze jeśli zamkniesz biznes u siebie w kraju, to Ci ludzie są bez pracy, jak są bez pracy to nie mają pieniędzy, a jak nie mają pieniędzy to cała ta piramida szlag trafia bo wtedy ludzie mniej wydają i inni na tym tracą. Dlatego wspiera się swoje, a blokuje cudze by forsa nie uciekała w inne miejsce.
@Dobrutro
Nie blokuje się obcego i nie wspiera się swojego. Kiedy te mity gospodarki centralnie sterowanej wreszcie przejdą?
Nie blokuje się obcego i nie wspiera się swojego. Kiedy te mity gospodarki centralnie sterowanej wreszcie przejdą?
@upy ludziska całe blokowane Polskiej, Ukraińskiej czy Białoruskiej żywności przez Rosję to nic innego jak próba szantażu ekonomicznego
Jest żarcie dla ludzi biednych, średniozamożnych i bogatych.
Jak nie było technologii robienia parówek bez mięsa i szynki z wody to biedota miejska widziała mięso raz na miesiąc. Idź do znajomego i uczciwego gospodarza na wieś żeby świniaka ubił i przerobił na szynki i kiełbasę to zobaczysz ile to kosztuje - dolicz marżę dla dwóch czy trzech pośredników i zrozumiesz dlaczego w sklepie jest tak drogo.
Ludzie są dziwni - za parę groszy oczekują kawioru i szampana.
Jak nie było technologii robienia parówek bez mięsa i szynki z wody to biedota miejska widziała mięso raz na miesiąc. Idź do znajomego i uczciwego gospodarza na wieś żeby świniaka ubił i przerobił na szynki i kiełbasę to zobaczysz ile to kosztuje - dolicz marżę dla dwóch czy trzech pośredników i zrozumiesz dlaczego w sklepie jest tak drogo.
Ludzie są dziwni - za parę groszy oczekują kawioru i szampana.
tez robie na miesie , i bywa doslyc czesto ze baki z 1,5t miesa spadaja na ziemie i na to ma sie wyjebane , a akurat ostatnio podpisali kontrakt z ruskimi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów