📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Stary film jak internet, podobno nie fake
to nie fake.. ruskie po prostu są w posiadaniu super tajnej broni której pociski potrafią ulec dematerializacji tuż przed przeszkodą (w tym wypadku przednia szyba), aby nastęnie zmaterializować się na ułamek sekundy przed osiągnięciem celu.
p.s.
powstrzymam się od dalece wysuniętych podtekstów skojażeniowych dotyczących spraw nam wszystkim znanym ]
p.s.
powstrzymam się od dalece wysuniętych podtekstów skojażeniowych dotyczących spraw nam wszystkim znanym ]
zajebiste auto ma ta ruska mafia, jestem w szoku, przewaznie jezdza luksusowymi samochodami...
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
poli1986, niewiem o jakich ty pistoletach syszales, ale boczna szyba byla otwarta i w moim swiecie latwiej by bylo postrzelic przez boczna otwarta szybe niz wymyslac jakies dematerializujace sie pociski. Nawet widac ze kierowca zielonego podbiegl do boku bialego samochodu
Pozniej pewnie kamerzysta i ta laska spotkali w niebie tamtych
Nie wiem, coś tu dziwne jest. Każdy mówi, ze ta ruska mafia to taka potężna, a zawsze jak widzę filmiki związane z ZSRR to są tam same łady, skody i inne prototypy rosyjskie..
@up, tak, jasne. ty jakbyś miał wykonać takie zlecenie to byś jechał nowym mercedesem lub rolls roycem, w ogóle byś się nie wyróżniał z tłumu biednych rosjan
świadków na takim zadupiu powinno się zabić, a nuż rejestrację zapamiętali.
ja widzielem mafie na hulajnogach to i ladami tez pewnie jezdza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów