📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wrzucić takiego do korwina i jego świty i niech ze szmatami zrobi porządek.
Żniwa idą... przydał by mi się taki do młócenia zboża... ładnie tymi cepami macha :]
ulifont napisał/a:
Ogarnij się człowieku wszędzie widzisz Korwina!!! Temat o kiblach w szpitalu:Wrzucić takiego do korwina i jego świty i niech ze szmatami zrobi porządek.
ulifont napisał/a:
Jak dalej będziecie na korwina głosować to w końcu scenariusz braku papieru w łazience się zrealizuje.
Powinieneś wybrać się do specjalisty po leki przeciwpsychotyczne.
Szybko spierdolili cwaniaki co pierwsze do bicia Jeszcze fajnie się skulił jak chciał się wycofać
Sprzedam wam ciekawostkę. W UK, od roku 2000, coraz popularniejsze są treningi street fighting. Są to kursy gdzie szkolenia prowadzą goście, którzy przez lata stali na bramce w różnych klubach w całym kraju i stoczyli po kilkaset walk na ulicy. Podczas takiego treningu uczą jak zachowywać się podczas ulicznej naparzanki, jak się bronić, jakie taktyki stosować w różnych sytuacjach. Dzielą się bardzo praktyczną wiedzą bo kiedy przychodzi co do czego to żaden boks, muay thai, karate czy mma nie sprawdzi się na ulicy gdzie nie ma ringu, zasad ani sędziego. W strit fajcie wygrywa najagresywniejszy i najbrutalniejszy. Polecam poszukać filmów z tego typu seminarium na YouTubie. Można się dowiedzieć sporo ciekawych rzeczy.
Takie blondi zawsze najwięcej szkód robią... wkurwiają lamentem, trzymają za ubranie chłopaka który dostaje wpierdol i przez nią nie może się bronic itp. itd.
ulifont napisał/a:
Idź zliż z dupy bizony Donaldowi, mama pracuję w urzędzie, a ojciec jest radnym w gminie, że tak bronisz tych złodziejskich darmozjadów psi zwisie? PO od 7 lat okradają obywateli, tuszują swoje przekręty i publicznie śmieją się 38 milionom ludzi w twarz, a ty wyszczekana kurwo oceniasz człowieka, który nie miał jeszcze szansy na zmienienie czegokolwiek w tym chorym kraju.
ulifont napisał/a:
hoh mam nadzieje że nie wierciłeś się z podniecenia za bardzo na krześle pisząc ten komentarz bo ci się mogła książeczka partyjna w kieszeni pognieść.
MK wiecznie żywy
(A typ ma niezłą technike napierdalać przed siebie jak najszybciej )
(A typ ma niezłą technike napierdalać przed siebie jak najszybciej )
ale im nawpierdalał hah
Normalnie przekonaliście mnie żeby zaząć głosować na pana niedojeba mikke. Jednak PO mi za dużo płaci i muszę dalej was podburzać moi drodzy prawicowi podludzie.
jebane ruskie małpy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów