Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Ruska miłość
~CrazyEdek • 2023-03-14, 17:58
U ruskich bez zmian.

00:00
01:21
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Yolanda 2023-03-14, 18:03 15
Kto k🤬a siedzi na łóżku, z nożem przy dupie? Kto taką osobę zaczepia musi się liczyć, że kolorowo nie będzie. Każdej akcji odpowiada reakcja. Po za tym niech zdychają oboje.
Zgłoś
~Dostojny 2023-03-14, 18:09 39
Yolanda napisał/a:

Kto k🤬a siedzi na łóżku, z nożem przy dupie?

No co, może się bała, że rzuci w nią kromeczką.
Zgłoś
kinio7777 2023-03-14, 18:10 6
Umie się bronić, taka dziewczyna to skarb!
Zgłoś
Igorek95 2023-03-14, 18:10 31
Ruscy patostrimerzy, to już w ogóle combo jak sk🤬ysyn
Zgłoś
psotna_cipka 2023-03-14, 18:11 2
Oboje powinni sobie kosę zapodać w wątrobę.
Zgłoś
TrolaTrola 2023-03-14, 18:18 4
Haha i pomyslcie, ze onuce z wątku o Ukrainie tacy jak "motylekwbrzuchu" albo "czorny711" tylko przebieraja nogami aż tacy dzielni gieroje przyjdą też do nas do Polski i ich wyzwolą. Buahahah.
Zgłoś
~Dostojny 2023-03-14, 18:23 14
TrolaTrola napisał/a:

Haha i pomyslcie, ze onuce z wątku o Ukrainie tacy jak "motylekwbrzuchu" albo "czorny711" tylko przebieraja nogami aż tacy dzielni gieroje przyjdą też do nas do Polski i ich wyzwolą. Buahahah.

Mam nadzieję, że admin w końcu cię up🤬li za takie oszczerstwa. Konto typowo do propagandy i szkalowania Polaków, założone w 2017 i uśpione do momentu najazdu moskali na ruskich.
Zgłoś
TrolaTrola 2023-03-14, 18:54 1
Up🤬lic to powinni każdego kacapa kibicujacego ruskim ścierwom - takich jak ty.

NIe pozdrawiam, ha tfu
Zgłoś
~Dostojny 2023-03-14, 19:02 8
TrolaTrola napisał/a:

Up🤬lic to powinni każdego kacapa kibicujacego ruskim ścierwom - takich jak ty.
NIe pozdrawiam, ha tfu

Aha, czyli nazwałeś mnie już onucą i kacapem, to ciekawe... Ja nie kibicuję ani ruskim ścierwom, ani moskalom. Mam nadzieję, że jak najwięcej tego gówna się nawzajem powybija.

A pozdrowić to możesz szaszkę i antona.
Zgłoś
~_Killa_ 2023-03-14, 19:39 3
To jak u nas Marlenka i Rafatus kiedys xD
Zgłoś
Cipczan 2023-03-14, 19:42
Od tego dźgania aż sraczki dostali. Napis SMEKTA mówi sam za siebie.
Zgłoś
~Velture 2023-03-14, 19:42 5
Znów moda na patostreamy?

Cieszy mnie, że dalej nie mam pojęcia gdzie to leci itp, ale mniej mnie cieszy, że tutaj trafia.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Zgłoś
postpost 2023-03-14, 19:45 3
Fejk w c🤬j. Jak na takim portalu, łykacie takie tematy, to się nie dziwie że połowa społeczeństwa pop🤬la w szmatach na ryju i wstrzykuje sobie c🤬jwiepodobneczegoś gówno.
Zgłoś
Joachim 2023-03-14, 19:49
postpost napisał/a:

Fejk w c🤬j. Jak na takim portalu, łykacie takie tematy, to się nie dziwie że połowa społeczeństwa pop🤬la w szmatach na ryju i wstrzykuje sobie c🤬jwiepodobneczegoś gówno.

Dobrze ze są jeszcze tacy oświeceni ludzie jak ty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem