📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jjuice napisał/a:
Bardzo dobrze! jezeli kobieta dopuszcza do takich akcji, zasługuje na takie traktowanie. juz na początku imprezy mogła sie zorientować jak to sie skończy . Ale nie bo przyszly nowe "samce alfa" i jeszcze mogła chwile poświecić swoim blaskiem. Ale czar prysł w momencie jak chłopaki sie najebali i juz sie nie dało kłamać . Kazdy na poczatku tej imprezy wiedzial ze powina sie zajac dziecmi a nie siadac z reszta do wodki. Dzieci biegajace z nozami... jak myslicie skad one to podebrały?
pobrały z twoje dupy xD spoko logika xd wtf xd
radek225 napisał/a:
Typowy ruski konkubent i konkubina.
czemu słuchasz takiego gówna xD to jest bardzo ciekawe ?
Jebać ich, niech się pozabijają.
Szkoda tylko dzieciaka
Szkoda tylko dzieciaka
djpyza napisał/a:
pobrały z twoje dupy xD spoko logika xd wtf xd
czemu słuchasz takiego gówna xD to jest bardzo ciekawe ?
To nie gówno, tylko kawałek zajebistego, starego punk rocka w wydaniu Kukiza. Zanim ten zaczął brudzić swoje ręce polityką. A ty czego słuchasz? Ekipy, Tedunia, czy jakiegoś audiotunowego "rapu", co to bardziej przypomina zawodzenie wściekłego kota, niż muzykę?
Nieważne czy to Rusek, czy też z innego kraju. Dzieci nie powinny przez coś takiego przechodzić. W żadnym wypadku nie jest mi szkoda starszej patologii, ale robić coś takiego na oczach dziecka jest traumą dla niego na długo.
ajajaj biedna dziewczynka, no straszne...kuzwa to sadol, czy pomoc społeczna? ma gówniak pecha, nie ona pierwsza i nie ostatnia, nie powód wylewać żale
Odjebać oboje i nagrywającego. A dziecko do innej rodziny.
Ja pierdole co za świat. Daleko zajdziemy tolerując taki stan rzeczy.
Ja pierdole co za świat. Daleko zajdziemy tolerując taki stan rzeczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów