Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ps. żałujcie swoich POLSKICH istot malućkich.........................
yebać ruskich im nie było żal naszych dzieci to i nam nie może być ich żal!!!!!!!!!!
„Najlepsza zemsta, to nie stać się takim, jak twój wróg” - cytat Marka Aureliusza. Mi jest żal każdego dziecka i nie ma dla mnie znaczenia jego narodowość... Ta dziewczynka przeżywa straszny terror w "domu".
bartez1 zgadzam się z tobą, każdego dziecka szkoda jak dzieje mu się krzywda. niestety rodzice i otoczenie kształtuje mu psychikę.
kształtować a nie niszczyć
yebać ruskich im nie było żal naszych dzieci to i nam nie może być ich żal!!!!!!!!!!
zamknij pizde debilu jebany co Ci te dziecko zrobilo kazdego szkoda a z Twoim tokiem myslenia mozesz dalej ogladac cos takiego przez SADISTIC pedale jebany poczekaj az bedziesz mial corke/syna w co watpie kurwo
Bardzo dobrze! jezeli kobieta dopuszcza do takich akcji, zasługuje na takie traktowanie. juz na początku imprezy mogła sie zorientować jak to sie skończy . Ale nie bo przyszly nowe "samce alfa" i jeszcze mogła chwile poświecić swoim blaskiem. Ale czar prysł w momencie jak chłopaki sie naj***li i juz sie nie dało kłamać . Kazdy na poczatku tej imprezy wiedzial ze powina sie zajac dziecmi a nie siadac z reszta do wodki. Dzieci biegajace z nozami... jak myslicie skad one to podebrały?
Mądrego aż miło posłuchać a może raczej poczytać
jjuice napisał/a:Bardzo dobrze! jezeli kobieta dopuszcza do takich akcji, zasługuje na takie traktowanie. juz na początku imprezy mogła sie zorientować jak to sie skończy . Ale nie bo przyszly nowe "samce alfa" i jeszcze mogła chwile poświecić swoim blaskiem. Ale czar prysł w momencie jak chłopaki sie najebali i juz sie nie dało kłamać . Kazdy na poczatku tej imprezy wiedzial ze powina sie zajac dziecmi a nie siadac z reszta do wodki. Dzieci biegajace z nozami... jak myslicie skad one to podebrały?
Mądrego aż miło posłuchać a może raczej poczytać
kurwa dokladnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów