Oryginalny opis:
Oryginalny opis:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podoba mi się że nikt nie reagował, mogli na spokojnie napie**alać pracowników tak jak to u nich w kraju zawsze robili.
Pewnie miejscowi wiedzą, że to ścierwo lata z nożami i sa bezkarni... Albo to takie samo gówno jak oni
Jebane muslimskie śmieci
U nas w Polsce baby pozwalają sobie na zbyt dużo i prawo daje im zbyt dużo tam z kolei nawet przyprawiło mnie to nagranie o współczucie. Co by te kobiety nie zrobiły i tak są w głębokim gównie. Dwóch rowerowych ciapków skacze im po głowach a laluś który chce im pomóc tylko ich grzecznie prosi by odpuścili, bo pewnie gdyby przypieprzył choćby jednemu to byłby bardziej winny od agresorów. Przecież oni tylko pokazywali kozom gdzie ich miejsca a ten im przeszkadza. Uważam jednak, że w Europie przydałoby się niektórym „damom” takie potraktowanie przez perskich księciów.
W sumie to kobiety tam są takimi żywymi workami treningowymi. W domu stary może sobie użyć kiedy chce, gdy wyjdą z domu to każdy inny kozojebca też może im dać nauczanie MichometAllahu)a.
Ruska patologia
Nie ruska, tylko muzułmańska, i nie patologia, tylko standard. I gdyby w Polsce rządziła lewica, mielibyśmy dokładnie to samo wszędzie. Słowem muzułmańskie eldorado.
Podoba mi się że nikt nie reagował, mogli na spokojnie napierdalać pracowników tak jak to u nich w kraju zawsze robili.
Spokojnie, za parę dni ta sama będzie mu pęto opierdalać.
Nie ruska, tylko muzułmańska, i nie patologia, tylko standard.
Zgoda ale ruscy są jeszcze gorsi, muzułmanie przynajmniej mówią wprost co chcą z nami zrobić.
Nie ruska, tylko muzułmańska, i nie patologia, tylko standard. I gdyby w Polsce rządziła lewica, mielibyśmy dokładnie to samo wszędzie. Słowem muzułmańskie eldorado.
uważaj o kim gdybasz, bo cie kiedyś przyjaciel z kosą w plecy ożeni
W sieci krąży nagranie z sejmowego wystąpienia obecnego wiceprezesa PiS Mariusza Kamińskiego z 2002 roku, w którym apelował o przyjęcie większej liczby uchodźców. - Czy potrafimy okazać elementarną ludzką solidarność i współczucie ofiarom reżimów, dyktatur i brudnych wojen? – pytał wówczas Kamiński. Dziś PiS konsekwentnie odmawia przyjęcia uchodźców z Syrii.
fakt.pl/wydarzenia/polityka/w-2002-mariusz-kaminski-z-pis-chcial-przyj...
4 jebanych kozich skurwysynów... Tu nie powinno być nic innego jak rozkaz kopania sobie dziury w której zdechnie całe to małpie stado
Pewnie miejscowi wiedzą, że to ścierwo lata z nożami i sa bezkarni... Albo to takie samo gówno jak oni
Przecież to jest Dagestan matołku. Kaukaz. Graniczy z Czeczenią. Oni tam wszyscy są tak pojebani. Federacja Rosyjska to to jest tylko formalnie.
własnie że ruska, ruskie muzułmany , tak jak byś pierdolił, że murzyny w Juesej to nie hamburgery
własnie że ruska, ruskie muzułmany , tak jak byś pierdolił, że murzyny w Juesej to nie hamburgery
No jak amerykanina stawiasz w jednym rzędzie z dindusem z getta to ja gratuluje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów