Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kacapskie ścierwo do odjebania i w piec.
To co tu tutaj jeszcze robisz?
Tam serio tylko ludzie z FAZ i jacyś niedojebani przychopaci żyją .... Kurwa ja nie rozumiem tego pchlarz nic mu nie robił a ten go dopadł i go zajechał
W tym przypadku Hitler miał rację że Rosjanie to podludzie. Tylko eksterminacja i max to do Sybiru ich gonić
No, tak uczciwie mówiąc, to Hitler gardził wszystkimi Słowianami równo, nami też.
ja bym ich wrzucił żywcem do pieca
u nas tez nie raz widzialem zwiezaczki
Nie badzmy hipokrytami to nasi genetyczni bracia slowianie
Po obejrzeniu takich filmów nie potrzebuję dowodów na masakrę w Buczy i inne ruskie zbrodnie.
Bo jesteś zjebem jak ci na filmikach. Nie chodzi Ci o bronienie biednych małych zwierzątek, tylko o bycie fajnym i wpierdalanie wszystkim, których nie lubisz. Chuj Cię obchodzi co się stało w Buczy i choćby i Ukraińcy byli za to odpowiedzialni to chuj...
No, tak uczciwie mówiąc, to Hitler gardził wszystkimi Słowianami równo, nami też.
Tak, i pewnie dlatego wymyślił podział na Semitów pochodzących z Afryki i bliskiego wschodu oraz resztę - Aryjczyków, którzy mieli być bladymi blondynami. Słowianie byli pewnie rudzi? Puknij się w łeb z tą swoją rusofobią.
Hard mnie nie rusza a takich filmów oglądać nie mogę.
Tak samo. mogę oglądać zarzynanie ludzi, egzekucje, samobójstwa, bicie dzieci.. ale tego nie dam rady. Od razu jak widzę zwierzę na miniaturce to scrolluje dalej.
w Polsce też są takie pojeby
- ostatnio filmik z małym banderą faszerującego kota śrutem z wiatrówki - komentarze typu "na pewno ruski nie upadlński łebek", "w Polsce też się zdarzają takie przypadki", "to jeszcze dziecko"
- teraz filmik z ruskimi znęcającymi się nad zwierzakami - większość komentarzy "ruskie złe złe złe..."
Jesteście tak przesiąknięci banderowcami i miłością do nich, że mi nawet będzie lżej jak zapłacicie za swoją głupotę najwyższą cenę.
I typowa logika sadola:
- ostatnio filmik z małym banderą faszerującego kota śrutem z wiatrówki - komentarze typu "na pewno ruski nie upadlński łebek", "w Polsce też się zdarzają takie przypadki", "to jeszcze dziecko"
- teraz filmik z ruskimi znęcającymi się nad zwierzakami - większość komentarzy "ruskie złe złe złe..."
Jesteście tak przesiąknięci banderowcami i miłością do nich, że mi nawet będzie lżej jak zapłacicie za swoją głupotę najwyższą cenę.
jebać ruskich śmieci ! ptfu zjebany naród !
Dlatego właśnie Ruscy robią z nimi porządek
Daj spokoj, juz dzis zrobiles raz pale putinowi, wystarczy
Jakis ruski odpowiednik Sadictic.pl
u nas tez nie raz widzialem zwiezaczki
Nie badzmy hipokrytami to nasi genetyczni bracia slowianie
To azjaci
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów