📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam na film jak ktoś ich znalazł
Mam 3 koty w domu jeden zaraz 100 lat. Wydaje na nie czasami dużo ale są wdzięczne. Przychodzą i się tulą jak moja zła o picie
Arashi91 napisał/a:
Bo u nas to jest lepiej? Ile wynosi średnia życia psa na polskiej wsi? 1 rok? 6 miesięcy? O kotach nawet nie ma co wspominać.
Mam 3 koty w domu jeden zaraz 100 lat. Wydaje na nie czasami dużo ale są wdzięczne. Przychodzą i się tulą jak moja zła o picie
Ruska spierdolina umyslowa...
banderowskie świnie nie są lepsze
Znęcanie się nad zwierzętami występuje od zawsze i wszędzie. Zezwierzęcenie społeczeństwa Rosji to osobny temat.l
Kurwa, weźcie to usuńcie albo zmieńcie nazwę serwisu na "zjeby promujące znęcanie się nad bogu ducha winnymi zwierzakami".
Siriuz napisał/a:
(...bleblebleble gównobełkot niewarty cytowania....) Chuj Cię obchodzi co się stało w Buczy i choćby i Ukraińcy byli za to odpowiedzialni to chuj...
A kurwa obchodzi, bo wczoraj Bucza, jutro Piaseczno. Ruskich trzeba zatrzymać zanim przyjdą do nas. Myślisz, że nie przyjdą? To posłuchaj co mówią Miedwiediew albo Prigożyn i cała pierdolona ruska propaganda. Poszukaj w necie, warto, to otwiera oczy.
Siriuz napisał/a:
Tak, i pewnie dlatego wymyślił podział na Semitów pochodzących z Afryki i bliskiego wschodu oraz resztę - Aryjczyków, którzy mieli być bladymi blondynami. Słowianie byli pewnie rudzi? Puknij się w łeb z tą swoją rusofobią.
Co ty pierdolisz? Poczytaj Mein Kampf, tam Hitler pisze jasno, że populacja Słowian (tak, kurwa, Słowian, nie Semitów!) miała być ograniczona do 15 milionów i służyć mieli jako niewolnicy niemieckim panom. Za kogo się kurwa uważasz? Za Aryjczyka? W łeb się jebnij, faszystowski tłuku. Dla Hitlera byłbyś kawałkiem gówna, tylko trochę lepszym od Żyda.
AdixCalisthenics napisał/a:
Kacapskie ścierwo do odjebania i w piec.
Jebać piec, zakopać skurwysynów głęboko razem wszystki wpizdu na żywca, może kiedyś z nich ropa wyjdzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów