Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
- deskę?
- nie, dziecko.
Pewnie zdobyczna deska z Ukrainy. Szkoda, że nie ma funkcji autodestrukcji.
Na ukrainie taki dobrobyt... kurwa takie pałace, ze ruscy oligarchowie im zazdroszcza. Ukry to taka gorsza odmiana kacapów a połowa sadoli spuszcza się nad nimi jakby to było kurwa sami geniusze z IQ 1200. Prawda jest taka, że to gatunek podludzi kacapskich, ktorzy za bohatera maja skurwialego bandere i od ruskich różnią się tym, że robia rozpierdol w Polsce a nie tak jak ruscy - u siebie.
Na ukrainie taki dobrobyt... kurwa takie pałace, ze ruscy oligarchowie im zazdroszcza. Ukry to taka gorsza odmiana kacapów a połowa sadoli spuszcza się nad nimi jakby to było kurwa sami geniusze z IQ 1200. Prawda jest taka, że to gatunek podludzi kacapskich, ktorzy za bohatera maja skurwialego bandere i od ruskich różnią się tym, że robia rozpierdol w Polsce a nie tak jak ruscy - u siebie.
Translator ci pomógł czy sam to wymyśliłeś ?
I cyk, 100 rubli, Sasza, dawniej było bardziej opłacalne
I cyk, 100 rubli, Sasza, dawniej było bardziej opłacalne
Za to ty zapierdalasz na ukraińskie 500+ i emerytury więc podziwiam konsekwencję w byciu idiotą
Translator ci pomógł czy sam to wymyśliłeś ?
Ruskie kurwy mają z reguły już gotowce: kopiuj i wklej. Często widziałem bardzo podobne teksty. Dostają prawdopodobnie od każdego posta, Nie wiem tylko czy do ich wypranych mózgów dotarło, że 100 rubli to obecnie 1 cent USD. Po miesiącu bezowocnego trollowania zarobią może na worek ziemniaków
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów