Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Dodaj w tagach że to S-300. Swoją drogą Ruski sprzęt ma chyba we wszystkim co lata wbudowaną opcje autodestrukcji, praktycznie co roku rozbija się u nich kilka maszyn w czasie ćwiczeń, 2015 albo 2014 był nawet rekordowy bo praktycznie co miesiąc tracili samolot albo śmigłowiec i czytałem jakieś podsumowanie tylko nie pamiętam gdzie, ale wyliczono tam około 10 utraconych maszyn w nie bojowych lotach. Ten rok też zamknięty będzie z dobrym wynikiem bo tylko na szybko z głowy jestem w stanie wyliczyć rozbitego Miga 29 z lotniskowca i zestrzelone 2 śmigłowce w Syrii. Obecnie chyba więcej tracą maszyn niż wprowadzają nowych, ciekawe jak spisał by się ich sprzęt w wojnie z silniejszym przeciwnikiem niż Gruzja, Czeczenia, Ukraina czy ciapaki.
Ale i tak rusofile będą wychwalać pod niebiosa ruski sprzęt i pisać że amerykańskie samoloty to nieloty.
Edit: Ło kurwa, kilka min po napisaniu posta zobaczyłem newsa o kolejnym rozbitym myśliwcu próbującym wylądować na lotniskowcu
defence24.pl/504170,rosyjski-mysliwiec-z-kuzniecowa-rozbil-sie-przy-la...
bo Ruskich nie stać na super zaawansowany sprzęt wojskowy typu samoloty, śmigłowce itp. W zasadzie nie bawią się w takie rzeczy bo co jest do wszystkiego to jest do niczego. Ruscy zaraz po roku dwutysięcznym zaczęli (w odpowiedzi na amerykańską tarczę antyrakietową) opracowywać głowice dalekiego zasięgu. Poczytaj o rakiecie o wdzięcznej nazwie "Satan 2". Podchodzą do niej bardzo poważnie, testowali je latem. Jeżeli dane przez nich zebrane są prawdziwe to mają w posiadaniu najpotężniejszą bombkę na Ziemi obecnie. Także ten tego
Dodaj w tagach że to S-300. Swoją drogą Ruski sprzęt ma chyba we wszystkim co lata wbudowaną opcje autodestrukcji, praktycznie co roku rozbija się u nich kilka maszyn w czasie ćwiczeń, 2015 albo 2014 był nawet rekordowy bo praktycznie co miesiąc tracili samolot albo śmigłowiec i czytałem jakieś podsumowanie tylko nie pamiętam gdzie, ale wyliczono tam około 10 utraconych maszyn w nie bojowych lotach. Ten rok też zamknięty będzie z dobrym wynikiem bo tylko na szybko z głowy jestem w stanie wyliczyć rozbitego Miga 29 z lotniskowca i zestrzelone 2 śmigłowce w Syrii. Obecnie chyba więcej tracą maszyn niż wprowadzają nowych, ciekawe jak spisał by się ich sprzęt w wojnie z silniejszym przeciwnikiem niż Gruzja, Czeczenia, Ukraina czy ciapaki.
Pierdolenie straszne, chyba z autor z niezalezna.pl W wojsku zdarzają się wypadki, co logiczne, im większa armia, tym wypadków więcej. W amerykańskiej armii też bywają wypadki i to bardziej drastyczne w skutkach, tylko media tego nie nagłaśniają. Można znaleźć wiele amatorskich filmów z amerykańskich wypadków, też na lotniskowcach (najczęściej to właśnie zerwanie liny hamującej).
W Polsce najczęściej fala krytyki wynika z kompleksów. Niestety, jeśli chodzi o technologię to jesteśmy lata świetlne nawet za Ruskimi, których tak niektórzy krytykują. Póki co nic samodzielnie opracowanego nie produkowaliśmy seryjnie, jeśli chodzi o zaawansowane technologię. I nie była to wina ZSRR, tylko naszego chujowego zarządzania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów