Piękne drga
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
i dlatego proponuje zeby nie znajacy sie nie wypowiadali sie juz, najlepiej z tymi haslami "po chuj" to idzcie do mamy zeby wam pieluszke przebrala i spac bo juz pozno gowniarze
Wrzuciłbym obrazek z maścią na ból dupy ale już nie modne, przestańcie spinać poślady bo nie jeden z was pewnie chciałby mieć zajebisty basik w aucie.
@ up'y
Ale jesteście ograniczeni
Polecam w google wpisać DB DRAG, nie chodzi tutaj o lansowanie się a osiągnięcie jak największej ilości DB (decybeli). Jak ktoś nigdy nie był na zawodach Car Audio to pisze głupoty.
A po co? po jajco, dla zadowolenia właściciela, i chuj was obchodzi ile pieniędzy na to wydał...
Ale jesteście ograniczeni
Polecam w google wpisać DB DRAG, nie chodzi tutaj o lansowanie się a osiągnięcie jak największej ilości DB (decybeli). Jak ktoś nigdy nie był na zawodach Car Audio to pisze głupoty.
A po co? po jajco, dla zadowolenia właściciela, i chuj was obchodzi ile pieniędzy na to wydał...
@up ja nic nie mam do tych co maja zajebisty bass w aucie, tylko piszę dla jaj do czego się takie coś może przydać
w sumie temat z car audio to i się swoim pochwale, nagrywane skarpetą z przed miesiąca i nie w samochodzie bo jeszcze bagażnika nie miałem wygłuszonego.
@up
Nie ma się czym chwalić...
I to jest dla lansu bo jakości w tym nie ma i czy mnie wzrok nie myli to wzmak phonocar ph540? Jeśli tak to zmień go na jakiś dual mono albo mono stabilne od 2 ohm i połącz głośniki równolegle, zmień głośniki, wylicz skrzynke i się pochwal.
Nie ma się czym chwalić...
I to jest dla lansu bo jakości w tym nie ma i czy mnie wzrok nie myli to wzmak phonocar ph540? Jeśli tak to zmień go na jakiś dual mono albo mono stabilne od 2 ohm i połącz głośniki równolegle, zmień głośniki, wylicz skrzynke i się pochwal.
@up @up
Sorry, ale tragedia. Bass ma być sprężysty, a nie pierdzisty.
Sorry, ale tragedia. Bass ma być sprężysty, a nie pierdzisty.
Ludzie pytają "po chuj". ja się nie pytam tylko brechtam z ich głupoty, w wieku 30lat będą to kaleki które bez majkrofonów +12dB w uchu nic nie usłyszą A sam samochód to chyba pod prostownikiem musiał stać, bo chyba każdy aku padłby po góra kilku sekundach, nawet na pracy silnika
Innymi słowy : Wiejskie cioty z kompleksami. Normalny człowiek pierdolnie zestaw za 2k zł i ma granie na zawołanie, że i tak łeb urywa i tak W niektórych samochodach wystarczy pociągnąć dobre audio pod same satelitki (tam gdzie tylne głośniki są za głową a nie w drzwiach) i przeważnie efekt i tak będzie dobry.
Innymi słowy : Wiejskie cioty z kompleksami. Normalny człowiek pierdolnie zestaw za 2k zł i ma granie na zawołanie, że i tak łeb urywa i tak W niektórych samochodach wystarczy pociągnąć dobre audio pod same satelitki (tam gdzie tylne głośniki są za głową a nie w drzwiach) i przeważnie efekt i tak będzie dobry.
Mnie akurat DB drag nigdy nie bawił ale są osoby które to robią tylko na zawody a nie żeby tego suchać na codzień.
Ogarnijcie się i zastosujcie maść na ból dupy
Najbardziej mnie śmieszy, że na forum są specjaliści w każdej dziedzinie i wypowiadają się na każdy temat ot jaki teraz poziom w gimnazjum jest
Co ty wiesz o CA że się wypowiadasz? mój ostatni zestaw miał radio warte tyle co ty piszesz na całe nagłośnienie. Za 2k z używek może uda się złożyć coś co lepiej gra niż seryjne....
Mnie akurat DB drag nigdy nie bawił ale są osoby które to robią tylko na zawody a nie żeby tego suchać na codzień.
Ogarnijcie się i zastosujcie maść na ból dupy
Najbardziej mnie śmieszy, że na forum są specjaliści w każdej dziedzinie i wypowiadają się na każdy temat ot jaki teraz poziom w gimnazjum jest
Jeden pakuje 10k w głośniki, drugi pakuje 10k w felgi, trzeci 10k w akwarium, czwarty 50k w altankę grillową...chuj komu do tego? Ludzka zazdrość? Dlaczego jak ktoś robi coś innego co nikomu w niczym nie przeszkadza to zaraz jest idiotą, imbecylem...ba!!! wiejską ciotą!!! Czyli co...jak ktoś sobie wstaw w domu kino domowe o wartości kilkuletniego auta z wyższej półki to jest ciotą z kompleksami? Ograniczenie umysłowe społeczeństwa postępuje....kolejna choroba cywilizacyjna.... U Polaków postępuje nadzwyczajnie szybko.... żenada.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów