18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Qopei 2013-10-29, 18:49 69
Ale po co?
Zgłoś
Trimeresurus 2013-10-29, 19:23 2
Za tyle kasy ile władował w taką jeżdżącą wioskę to by rozwinął drugie hobby, ale po co mózgu używać, liczy się lans...
Zgłoś
łysa_pała 2013-10-29, 19:28 17
Przynajmniej rdza odpadła...
Zgłoś
Gogul 2013-10-29, 22:11 9
nie no falującej klapy od bagażnika jeszcze tu nie widziałem piwko leci juz po 14s.
Zgłoś
masaq 2013-10-29, 22:26 8
wygląda to tak dobrze tylko dlatego, że ilość klatek nagranych na sekundę przez jego telefon nakłada się z częstotliwością drgań z jakimi drgają elementy samochodu, przez co widać dokładnie jak blacha "faluje".

coś podobnego do efektu gdy śmigłowiec leci, a jego śmigła na filmie nie poruszają się - po prostu trafienie w częstotliwość obrotu łopat
Zgłoś
igorektgk 2013-10-29, 22:50
wzorowa sztywnosc nadwozia
Zgłoś
Pipiszka 2013-10-29, 23:09 1
za Tech N9na zawsze piwo
Zgłoś
takija 2013-10-29, 23:32
Ja wkurwiam sąsiadow jak rano odpalam auto...na ssaniu potrafi buczeć. Ale ten gość wkurwia pół osiedla!!!! MASTER
Zgłoś
rafax001 2013-10-29, 23:51
Przestraszony, dlatego tak...
Zgłoś
marcinpx 2013-10-30, 0:17 1
i pojawia się jedno ważne pytanie - PO CHUJ??
Zgłoś
Konrad26b 2013-10-30, 0:36
Po roku jazdy koleś będzie głuchy i pieniądze, które wydał na sprzęt pójdą w błoto.
Zgłoś
Anarchangel 2013-10-30, 1:01 5
Po jakimś czasie tak ukierunkowanej melomanii, gość się zdziwi jak mu się auto rozsypie na drodze...
Was bawi falowanie maski samochodu, a mnie te wszystkie śrubki które się w tym czasie powoli rozkręcają...
Zgłoś
adrian686 2013-10-30, 1:46 1
Nie po co. Tylko na huj ?!
Zgłoś
socha2006 2013-10-30, 5:28 7
po chuj?! Po chuj to stoi bocian w wodzie.
Jeden lubi mandarynki drugi pomarańcze a trzeci jak mu napierdala bass w aucie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów