📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dolm napisał/a:
Kręcone chyba śrubokrętem
upadłem....
cwany bo 3 ich było w sumie to klientka paskuda jak taki kolo mu ją pukał
ale czak nie zaliczał gleby przy kopie :p....to ten dżentelmen co rozprawiał się z grupą Emo :p człowiek do zadań specjalnych widać xD
Niechaj Ruskie cwaniaki same się wybiją, rzekłem.
Zauważyłem po filmikach z tymże narodem w roli głównej, które na sadolu pojawiają się co kilka dni, że rosjanie ewidentnie lubią bić... ale i lubią być bici. Widziałem laski emo które się tłukły, widziałem gościa który napierdalał każdemu po drodze, widziałem gościa któremu spalili włosy... było tego sporo. Ale żaden, żaden kurwa z tych tłuczonych rusków nie podejmował się obrony, ucieczki, a nawet nie dawał odczuć, że mu się to nie podoba że go piorą.
Jaki z tego morał? Jeden go tłucze i ma radość, drugiego tłuką i też ma radość.
Szczęście i harmonia! Ave rosja!
Jaki z tego morał? Jeden go tłucze i ma radość, drugiego tłuką i też ma radość.
Szczęście i harmonia! Ave rosja!
Jakiego filmu nie obejrze z ruskimi mam przeczucie ze maja powiazania z jakimis sztukami walki :O
-Dzień dobry jest Ivan ?
-Tak już wołam...
(2 minuty później)
-Ktoś pukał ? Dziwne przecież Ivan jest na klatce
no cóż po co próbować spier.. do domu, jak można sobie przykucnąć i rozkoszować się soczystymi kopniakami.
-Tak już wołam...
(2 minuty później)
-Ktoś pukał ? Dziwne przecież Ivan jest na klatce
no cóż po co próbować spier.. do domu, jak można sobie przykucnąć i rozkoszować się soczystymi kopniakami.
Kurwa nie widzicie, że mu drogę zablokowali. Niby co miał koleś zrobić. Jakby rzucił się na tego jednego to by kolesie zareagowali i by jeszcze gorzej dostał.
Tacy kurwa mocni a jakby tam ktoś nagle wpadł i spuścił im łomot to by płakać zaczęli jak baby...hmmm...widziałem taką akcję
Tacy kurwa mocni a jakby tam ktoś nagle wpadł i spuścił im łomot to by płakać zaczęli jak baby...hmmm...widziałem taką akcję
Też mi kozak jak kilku ich stoi a tamten co jest bity zachowuje się jak worek treningowy, ten chuck jak by trafił na kogos innego to by w pizde dostał i spierdalał w podskokach a nie jkiegoś lamusa tłucze
Widziałem ten filmik jak był "swieży". Była dyskusja, ktoś tłumaczył, że z rozmowy wynika że bity pobił wcześniej małego brata bijącego.
Ypa! ale ja bym mu oddal ^^
rosja - wiadomo
pizgamy leżącego - wiadomo
pizgamy leżącego - wiadomo
Spider napisał/a:
Widziałem ten filmik jak był "swieży". Była dyskusja, ktoś tłumaczył, że z rozmowy wynika że bity pobił wcześniej małego brata bijącego.
Pada słowo "malcik" co znaczy chłopiec. Reszty k... nie rozumiem słaba jakość. Całkiem możliwe, że chodzi o brata.
Ale jedno jest faktem - co widzę film z ruskimi to się tylko kurwa napierdalają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów