📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym tego ruska rozpierdolił ... rly
A jak jest patowa sytuacja to zawsze wolę się postawić i najebać ilu tylko bym mógł niż stać jak krowa i dostawać bęcki, do puki nie ma noży, tulipanów i kastetów to morda nie szklanka można dać upust furi !
A jak jest patowa sytuacja to zawsze wolę się postawić i najebać ilu tylko bym mógł niż stać jak krowa i dostawać bęcki, do puki nie ma noży, tulipanów i kastetów to morda nie szklanka można dać upust furi !
Dobrze że żadna babcia nie wyszła sprawdzić co się dzieje na klatce bo tez by w lampę wyrwała
każdy kto dostał kopa czy nawet z pięści w brodę jest sparaliżowany na jakiś czas i nie można nic zrobić. Wystarczy pooglądać inne filmy co sie dzieje z ludźmi co dostana strzałą na szczękę czy nawet w ucho.
wiec nie mówicie że ja bym mu napierdolił bo jestem zajebisty.
i żeby nie było że się wymądrzam a teraz chwale 2,5 roku trenuje boks i kickboxing.
a kto tam wyżej zauważył kopy wychodzące z biodra - racja bardzo ładne.
wiec nie mówicie że ja bym mu napierdolił bo jestem zajebisty.
i żeby nie było że się wymądrzam a teraz chwale 2,5 roku trenuje boks i kickboxing.
a kto tam wyżej zauważył kopy wychodzące z biodra - racja bardzo ładne.
Bula napisał/a:
Zauważyłem po filmikach z tymże narodem w roli głównej, które na sadolu pojawiają się co kilka dni, że rosjanie ewidentnie lubią bić... ale i lubią być bici. Widziałem laski emo które się tłukły, widziałem gościa który napierdalał każdemu po drodze, widziałem gościa któremu spalili włosy... było tego sporo. Ale żaden, żaden kurwa z tych tłuczonych rusków nie podejmował się obrony, ucieczki, a nawet nie dawał odczuć, że mu się to nie podoba że go piorą.
Jaki z tego morał? Jeden go tłucze i ma radość, drugiego tłuką i też ma radość.
Szczęście i harmonia! Ave rosja!
Epic!
vilay napisał/a:
Pewnie mlody jebal mu kobiete, to reakcja wlasciwa...
A słyszałeś o powiedzeniu jak suka nie da, to pies nie weźmie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów