📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przypomniał mi się MON jak w Z-ce też tak napierdalałem szczotą ...ale rejony
Dobre, że tylu pacanów uwierzyło w tego fejka. Ten klapek jest ciągnięty na żyłce. W innym wypadku, nie zajechał by tak daleko, a już na pewno nie przesunął by tych 2 klapków i nie wjechał na nie. Zresztą zwróćcie uwagę na nienaturalny ruch ręką przy pchnięciu klapkiem oraz na co najmniej dziwne wyhamowanie. Jak by komu było mało, to pod koniec typ po lewej niechcący trącił klapka, który skręcił w lewo a pół sekundy później z powrotem jechał prosto. Tak jestem ekspertem. Dziękuję, dobranoc.
@Gwardek, ty tak serio? 6 sekunda - koleś miotłą jebnął laczek, przesunął jego trajektorie lotu i na chwilę go zatrzymał, a po chwili klapek ruszył znów w te samą stronę
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Black Snake napisał/a:
@Gwardek, ty tak serio? 6 sekunda - koleś miotłą jebnął laczek, przesunął jego trajektorie lotu i na chwilę go zatrzymał, a po chwili klapek ruszył znów w te samą stronę
A Ty się przypierdalasz czy przyznajesz mi rację?
Gwardek w której sekundzie słychać strzały ?? ot jebany Macierewicz się znalazł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów