📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No no... sprytnie jak na kacapa.
nie tyle cwaniak co pewnie sygnalizacja byla spierdolona, nie wykryla pojazdu i koles stal juz kolejna minute bez mozliwosci wjazdu na skrzyzowanie.
Ja pierdole jaki smiech... Huehuehuehuehue
Standardowy system stosowany i u nas, między innymi w Tychach. Wyjazd z ulic podporządkowanych bez sygnalizacji. google.pl/maps/@50.1512059,18.9433777,3a,75y,211.25h,76.86t/data=!3m4!1e1!3m2!1sSkhID7bAbw1myfQHmAvZew!2e0
Cytat:
Jednak są tam myślące jednostki
to pewnie przyjezdni
Najbardziej rozwala śmiech w 33 sekundzie
ale ich wyruchał pięknie!!
piwko za pomysłowość i śmiech po powrocie do auta
piwko za pomysłowość i śmiech po powrocie do auta
ten śmiech mnie rozwalił
Gorzej, gdy trafi się sygnalizacja z fotokomórką dla pieszych. Nie tylko musisz nacisnąć przycisk, ale też cały czas stać przed przejściem, bo w przeciwnym przypadku fotokomórka cię nie wykryje i nie będziesz mieć zielonego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów