Według opisu to pracownik odwiedził swojego byłego szefa z roszczeniami finansowymi a ten wpakował mu kulkę w ramię.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pralpunkt napisał/a:
I po temacie, nikt go w huja robić nie będzie..
Puszczać to polskim pseudo biznesmenom
to kto komu wpakował kulkę?
dertaz napisał/a:
to kto komu wpakował kulkę?
Umiesz czytać? Masz w opisie ,,Wedlug opisu to pracownik odwiedził swojego byłego szefa A TEN wpakował mu kulkę w ramię."
A co na to PIP ?
Oni wszyscy tacy są! Prywaciarze krwiopijcy! Niech żyje socjalizm. A na drzewach zamiast liści, niech wiszą kapitaliści!
RayRobinson napisał/a:
Umiesz czytać? Masz w opisie ,,Wedlug opisu to pracownik odwiedził swojego byłego szefa A TEN wpakował mu kulkę w ramię."
Co się tu odpierdala? Nie zapętliłeś się czasem?
I gdzie zwolennicy wolnego dostępu do broni ? Pamiętajcie że szef będzie miał lepszą giwere od waszej...
Farołrz napisał/a:
Co się tu odpierdala? Nie zapętliłeś się czasem?
O chuj ci chodzi? Masz jakiś problem ostatnio do mnie ale nie potrafisz go zdiagnozować.
RayRobinson napisał/a:
O chuj ci chodzi? Masz jakiś problem ostatnio do mnie ale nie potrafisz go zdiagnozować.
Pytam tylko: co ty pierdolisz? Jeden gostek nie zrozumiał opisu, drugi go poprawił, a ty poprawiasz poprawiającego.
edit: dobra już nic, widzę co jest grane. Sam zaaprobowałeś wpis mózga, który nie zrozumiał opisu. Z twoim deklem jest naprawdę bardzo źle
Idziesz do takiego, palisz jego dom razem z nim w środku i jesteś kwita.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów