Tak krzyczą muzułmanie, których w turcji nie brakuje, więc nie wiem o chuj ci chodzi.
To nie jest w ogóle język turecki.
To nie ruski dron tylko amerykański MQ-9 Reaper.
Cicho! amerykanom nie strącają nic, oni tylko "utracili" trochę sprzętu
Cicho! amerykanom nie strącają nic, oni tylko "utracili" trochę sprzętu
Zastanawia mnie czym oni to zastrzelili, z tego co wiem nie jest to proste.
zdajesz sobie sprawę, że wedle ich prawa właśnie się do nich przyłączyłeś? to może skoro już zostałeś certyfikowanym terrorystą to w imię swojego nowego boga weź coś wysadź. najlepiej jakiś budynek. może być na żoliborzu
Mogę co wsadzić jak juz np tobie, a wysadzić mogę kogoś z ciebie
zdajesz sobie sprawę, że wedle ich prawa właśnie się do nich przyłączyłeś? to może skoro już zostałeś certyfikowanym terrorystą to w imię swojego nowego boga weź coś wysadź. najlepiej jakiś budynek. może być na żoliborzu
Mogę co wsadzić jak juz np tobie, a wysadzić mogę kogoś z ciebie
Tak, jakby "o Jezu" nie miało równie wielu znaczeń.
Justynka juz nie pierdol
Ale oni kurwa drą ryja jak sie cieszą allah akbar jak srają allah akbar jak sie rozpierdalają bombą allah akbar
Bo to nie sa ludzie
Czyli to ichniejsza, taka polska "kurwa"