Gówno a nie Turasy to zestrzeliło, jakieś masz dokładne dane? Turasy nie krzyczą Allaha Akbar, jakaś ciapata bojówka ISIS
Tak krzyczą muzułmanie, których w turcji nie brakuje, więc nie wiem o chuj ci chodzi.
Gówno a nie Turasy to zestrzeliło, jakieś masz dokładne dane? Turasy nie krzyczą Allaha Akbar, jakaś ciapata bojówka ISIS
A jak krzyczą Trasy może "Gloria"?
Zestrzelony przez turasów
Film jest tak wiarygodny, że równie dobrze może na nim być cokolwiek zestrzelone przez kogokolwiek. I to mało prawdopodobne, że to turasy, bo oni raczej nie krzyczą "allah akbar" i trzymają z ruskimi obecnie sztamę
Film jest tak wiarygodny, że równie dobrze może na nim być cokolwiek zestrzelone przez kogokolwiek. I to mało prawdopodobne, że to turasy, bo oni raczej nie krzyczą "allah akbar" i trzymają z ruskimi obecnie sztamę
Chuj wie, mógł to być nawet i putas
Ale oni kurwa drą ryja jak sie cieszą allah akbar jak srają allah akbar jak sie rozpierdalają bombą allah akbar
zdajesz sobie sprawę, że wedle ich prawa właśnie się do nich przyłączyłeś? to może skoro już zostałeś certyfikowanym terrorystą to w imię swojego nowego boga weź coś wysadź. najlepiej jakiś budynek. może być na żoliborzu
zdajesz sobie sprawę, że wedle ich prawa właśnie się do nich przyłączyłeś? to może skoro już zostałeś certyfikowanym terrorystą to w imię swojego nowego boga weź coś wysadź. najlepiej jakiś budynek. może być na żoliborzu
Od kiedy ich prawo obowiązuje na Sadisticu? Strach si ę bać.
Tak, jakby "o Jezu" nie miało równie wielu znaczeń.
U nas jest ,,kurwa,
ja pierdolę,,tym wszystko można podsumować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów