Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przedstawili się jako policja. Powiedzieli że mają pozdrowienia od kogoś za to co zrobiła, ale nikt nie mówi co zrobiła. Cały czas pytają o jej męża gdzie jest. To czym polewają to prawdopodobnie genicjana lub zielonka tylko nie wiem czemu czarne )))
Mniej więcej tak to wygląda. Dwa razy powiedzieli że przekazują pozdrowienia , więc zapewne dostali zlecenie od kogoś z więzienia ( 100 % jej męża) . Jednocześnie nie mówią wprost za co , więc pewnie zdrada
ogolili ją za bycie z murzynem, pytają się jej w kółko "Gdzie twój murzyn suko" i to ukry
Gówno prawda, zmyślasz. Murzyn po rusku to murin albo negr (мурин, негр). A oni się pytają, gdzie jest jej muż (муж) czyli mąż.
I nie, nie są to ukry, jak tam któryś inny zmyśla.
I w całym filmie nie jest powiedziane dlaczego, tylko że przekazują pozdrowienia.
ogolili ją za bycie z murzynem, pytają się jej w kółko "Gdzie twój murzyn suko" i to ukry
Gówno prawda, zmyślasz. Murzyn po rusku to murin albo negr (мурин, негр). A oni się pytają, gdzie jest jej muż (муж) czyli mąż.
I nie, nie są to ukry, jak tam któryś inny zmyśla.
I w całym filmie nie jest powiedziane dlaczego, tylko że przekazują pozdrowienia.
ukryta, pierdolisz głupoty. werther ma rację.
poza tym film jest urwany i sobie człowiek musi wyobrażać co tam było dalej
Pytają ją jeśli już
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów