Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli to prawda, to jestem trochę zdezorientowany. Niby szacun za akcję się należy, ale jednak to ukry.
Proponuję, abyś wziął dobry rozbieg i przywalił tym pustym deklem w jakąś solidną, twardą ścianę. Mądrzejszy po tym nie będziesz, ale przynajmniej śmiesznie to będzie wyglądało.
Jej sprawa z kim się zadaje, zawistny, nieudaczny polaczku. Taki chujowy, nędzny, nudny żywot biednego piwnicznego robala wiedziesz, że musisz żyć cudzym życiem zaglądając innym w portfele i do łóżka?
Jeżeli to prawda, to jestem trochę zdezorientowany. Niby szacun za akcję się należy, ale jednak to ukry.
Dzis taki ukrainiec ma wiecej jaj niz nie jeden polak. Fakt oparty na ilosc zaszczepionych. Porownajcie polske do ukrainy.
ourworldindata.org/grapher/cumulative-covid-vaccinations?tab=map&s...
Jak tepe polaczki co wziely te trutki beda juz zdychac, ukraince i bialoruskie sobie przyjada i kupia mieszkania za pol ceny. Bo kto im zabroni ? Jak w Polsce bedzie moze 4-5 milionow polakow ?
Jak tepe polaczki co wziely te trutki beda juz zdychac, ukraince i bialoruskie sobie przyjada i kupia mieszkania za pol ceny. Bo kto im zabroni ? Jak w Polsce bedzie moze 4-5 milionow polakow ?
Jak można być tak głupim?
Dostają towar i znikają. Osoby, które dały im towar, znajdują i w zależności od ilości straconej kasy znęcają się i odpierdalają tarło.
Proponuję, abyś wziął dobry rozbieg i przywalił tym pustym deklem w jakąś solidną, twardą ścianę. Mądrzejszy po tym nie będziesz, ale przynajmniej śmiesznie to będzie wyglądało.
Jej sprawa z kim się zadaje, zawistny, nieudaczny polaczku. Taki chujowy, nędzny, nudny żywot biednego piwnicznego robala wiedziesz, że musisz żyć cudzym życiem zaglądając innym w portfele i do łóżka?
Ja pierdolę. Miłośnik BLMUKR. Jestem heteroseksualnym rasistą i jestem z tego dumny. Pierdolisz jak unijno pedalski pomiot ze zlasowanym zachodnią propagandą mózgiem.
Przeczytałem trochę twoich wcześniejszych komentarzy i odnoszę wrażenie, że albo jesteś trolem albo typowym wychowanym bezstresowo gówniarzem, przekonanym o swojej nieomylności. Czyli, dla mnie nikim.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów