Miał być backflip a będzie paraliż.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wózek na pewno, albo i nawet zgon. W każdym razie kompletny debil.
Ale jacy pomocni dla kamerzysty nawet reka nie drgneła ;D
pewnie najebany to ma stabilizacje obrazu w rece
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Wózek na pewno
nie
Jaki tam backflip? Tak było:
- Wania! Pokażę ci jak złamać sobie kark jednym prostym trikiem. Pasmotri.
Wytrzewieje, obudzi się i nawet nie będzie pamiętał.
Zasysacz napisał/a:
Ale jacy pomocni dla kamerzysty nawet reka nie drgneła ;D
co to za jakaś nowa pieprzona moda, żeby dawać wszędzie "dla". "kamerzyście nie drgnęła ręka", a nie "dla kamerzysty nie drgnęła".
albo teraz przed sekundą widziałem na yt jakiś film i tam "dla rodziny wzbudziła strach", zamiast "w rodzinie wzbudziła strach".
chyba, że to dla zgrywy a ja nie nadążam
croyna napisał/a:
co to za jakaś nowa pieprzona moda, żeby dawać wszędzie "dla". "kamerzyście nie drgnęła ręka", a nie "dla kamerzysty nie drgnęła".
albo teraz przed sekundą widziałem na yt jakiś film i tam "dla rodziny wzbudziła strach", zamiast "w rodzinie wzbudziła strach".
chyba, że to dla zgrywy a ja nie nadążam
Całą winę ponosi gwara białostocka, gwara języka polskiego charakterystyczna dla mieszkańców Białegostoku i części Podlasia. Podziałało na nią wiele języków, między innymi białoruski, litewski, rosyjski i ukraiński.
Cechą charakterystyczną okazuje się być używanie konstrukcji z dla zamiast celownika.
Cholera, chyba mam pomysł dla ludzi, którzy cierpią na bezsenność.. Pomoże ktoś opatentować?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów