A czego miał się nauczyć, ty tempa pało, nie dość że był na pasach, to jeszcze się rozejrzał, takie kurwy rajdowcy jak ten chuj co wyprzedzał na przejściu przez pasy powinni być utylizowani.
Już nie pierdol, tempo miał akurat dobre. Smrodowi tylko tszapeczka spadła.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówA czego miał się nauczyć, ty tempa pało, nie dość że był na pasach, to jeszcze się rozejrzał, takie kurwy rajdowcy jak ten chuj co wyprzedzał na przejściu przez pasy powinni być utylizowani.
Ojoj
Nadal biega jak debil.
tempa
W szkole byłeś prymasem ortografii?
A czego miał się nauczyć, ty tempa pało, nie dość że był na pasach, to jeszcze się rozejrzał, takie kurwy rajdowcy jak ten chuj co wyprzedzał na przejściu przez pasy powinni być utylizowani.
Taaa kurwa, rozejrzał się, a potem zamknął oczy i w pizdu przed siebie. Ciebie też chyba należałoby wysłać na takie szkolenia
Autorów zakazu "wyprzedzania na pasach" należałoby utylizować.
Nadal biega jak debil.
Przecież widać, że nie.
Nadal biega jak debil.
Jak mogłeś mnie tak poniżyć, aż ci piwko dam. Może i błąd, ale przynajmniej użyłem słowa, które istnieje XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów