Ciekawe czy po tej akcji gnojek czegoś się nauczył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A czego miał się nauczyć, ty tempa pało, nie dość że był na pasach, to jeszcze się rozejrzał, takie kurwy rajdowcy jak ten chuj co wyprzedzał na przejściu przez pasy powinni być utylizowani.
Pekler napisał/a:
A czego miał się nauczyć, ty tempa pało, nie dość że był na pasach, to jeszcze się rozejrzał, takie kurwy rajdowcy jak ten chuj co wyprzedzał na przejściu przez pasy powinni być utylizowani.
Już nie pierdol, tempo miał akurat dobre. Smrodowi tylko tszapeczka spadła.
Pekler napisał/a:
Ojoj
Przecież widać, że nie.
Nadal biega jak debil.
W szkole byłeś prymasem ortografii?
Nadal biega jak debil.
Pekler napisał/a:
tempa
Pekler napisał/a:
Taaa kurwa, rozejrzał się, a potem zamknął oczy i w pizdu przed siebie. Ciebie też chyba należałoby wysłać na takie szkolenia
Autorów zakazu "wyprzedzania na pasach" należałoby utylizować.
Najbardziej zjebane jest to potrącił dzieciaka i nie zatrzymał się, żeby sprawdzić co mu jest.
To bym karał najbardziej.
Zwyczaje jak w Indiach. Rozciapciał ciapaka na jezdni cieżarówką i pojechał dalej, a nastepni kierowcy tuktuków wyminęli plamę i też w długą.
To bym karał najbardziej.
Zwyczaje jak w Indiach. Rozciapciał ciapaka na jezdni cieżarówką i pojechał dalej, a nastepni kierowcy tuktuków wyminęli plamę i też w długą.
Wali na kilometr wymuszeniem... na wróżce zębuszce xD
SkoPio1 napisał/a:
Przecież widać, że nie.
Nadal biega jak debil.
SkoPio1 napisał/a:
SkoPio1 napisał/a:
Przecież widać, że nie.
Nadal biega jak debil.
Jak mogłeś mnie tak poniżyć, aż ci piwko dam. Może i błąd, ale przynajmniej użyłem słowa, które istnieje XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów