Obwód tulski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Obwód tulski
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Brawa dla obu dziadek pokazał że jeszcze żyje a pies że nie trawi ruskich
Tego, czy nie trawi niestety się nie dowiemy bo dziadek nie pozwolił mu zeżreć waflokrucha.
janusz_biznesu napisał/a:
Tego, czy nie trawi niestety się nie dowiemy bo dziadek nie pozwolił mu zeżreć waflokrucha.
Chęci się liczą xD
Jakie skręcanie głowy psu podstawą wiedzy młodzieży, co ty pierdolisz człowieku xD
może było, może nie
20 sekundowy filmik na sadolu zawiera więcej wiedzy niż kilka lat szkolnego "przysposobienia obronnego "
Co wy gadacie i tak wyrośnie na jebanego kacpa wroga naszej Polski i nas Polaków. Tfuuuuu....
Dla dziadka piona
Jebac roSSje starą kurwe
Gdy dzieci były mniejsze wlaśnie dla takich sytuacji nosiłem nóż w kieszeni, dzis nie nosze, jedynie na grzyby ale czasem zastanawiam sie czy nie wrócić do tego.
Ale zajebalbym staruchowi za to, jak potraktował tego psa.
Pierdolony staruch, oby zdechł jak najszybciej za to...
Pierdolony staruch, oby zdechł jak najszybciej za to...
encoder178 napisał/a:
widac juz degeneracje od pokolen, ze dziadek nie wie nawet jak zwierzeciu kark skrecic, a to kiedys byla podstawa wiedzy nawet u mlodziezy
Teraz rozumiem czemu na szkolonych korytarzach jak Cię widziałem to chodziłeś taki pokrzywiony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów