Obwód tulski
Obwód tulski
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z kundla skórę zedrzeć trzeba
Kocioł na ogniu ustawić,
Truchło kundla wytopić
A no to, że 100 lat do tyłu taki 15 latek jak ty chodził normalnie na polowania i jak złapał coś małego jak np. królika, to tego nie rzucał o ziemie tylko "ukręcał", czyli skręcał kark, chyba, że łapane było do chowu. Już nie mówię o patroszeniu zwierząt lub ucinanie łba kurze co niedziele bo w tych czasach to byście się popłakali na sam widok i poszli na jakąś spierdoloną manifestację w obronie zwierząt. Zabijanie wtedy było normą, aby przetrwać. Błąkające się kundle w grupach nie były problemem nawet dla takiego młodzieńca (nie było wtedy schronisk) bo wiedział jak się przed czymś takim bronić przez co psy się niesamowicie bały ludzi bo niejeden zdechł od próby ataku. Dokładnie o to mi chodzi, że nawet taki stary dziadek nie wie jak ukręcić łeb zwierzynie więc ta degeneracja musi sięgać naprawdę daleko. I jeżeli uważasz za normalne to, że ludzie poszli w 100% w stronę komfortu przez co kompletnie nic nie potrafią, gdy odbierze im się sklepy, dostawy, rzeźnika lub jak będzie jakaś wojna i miasta przestaną istnieć, to jesteś po prostu ogłupiony. Każdy człowiek powinien umieć pewne rzeczy, chociaż podstawowe. Od tego ma ręce i nogi. Rzucanie psem o ziemie tylko go rozzłości i cię zagryzie. Skręcenie karku uśpi go na zawsze praktycznie bezboleśnie.
Umarłbyś chłopie z głodu w tamtych czasach
widac juz degeneracje od pokolen, ze dziadek nie wie nawet jak zwierzeciu kark skrecic, a to kiedys byla podstawa wiedzy nawet u mlodziezy
Zaprezentuj nam zatem autorski instruktaż tylko tym razem nie na matce bo chłopaki nie nadążają już z wrzucaniem efukta na hard.
Umarłbyś chłopie z głodu w tamtych czasach
Tylko, że ja mam 2.02m i jestem na t100. Zakładam, że nie wiesz nawet o co chodzi.
Tylko, że ja mam 2.02m i jestem na t100. Zakładam, że nie wiesz nawet o co chodzi.
Nie śmiem wątpić!
Nie śmiem wątpić!
No więc w czym problem ? Chodziło mi o to, że można ważyć dużo i wyglądać zajebiście budując masę mięśniową. Zobacz sobie starsze moje odpowiedzi to zobaczysz, że tłumaczyłem nie raz z czym co się je w tych tematach.
Nie śmiem za to wątpić, że niektórzy tutaj wsadziliby w wózek dziecięcy psa zamiast dziecka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów