📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie chciała mu dać na mefedron i sie zdenerwował
Jedyna para dresów jaką ma to ta na sobie ,ale bujana musi być.
Grzyb37 napisał/a:
,,łobuz kocha najbardziej,,...
"Łobuzem" to był Kramer z Vabanku. A to jest zwykła ruska spierdolina. Szpadlem przez łeb i do dołu z wapnem kurwę
Na te kopy to przeznaczył tyle energii co Walaszek na odcinek blok ekipy, całe 20%
rosyjskie gówno - tak powinien brzmiec tytuł. Nie uczłowieczajmy tej zarazy
To taki chuj posrany nie łobuz kurwa nad kobietą się wyżywać menda jebana do piachu
Pizda nie chłop. Nie trafił na koniec plecakiem w łeb, nie szanuję za to.
A przecież mówiła, że jest najbardziej męski z chłopców w klasie dlatego to partia dla niej. Resztę adoratorów odsyłała do piaskownicy. No to ma swojego bezkompromisowego maczo gangusa patusa.
Podglosnilem dźwięk, z myślą, że będzie skomlał jak pies trafiając na sprawiedliwośc w postaci wpierdolu
czemu te przegrywy zawsze chodzą jak cwele z więzienia, tak się wyginają i jak by mieli arbuzy pod pachami chociaż zawsze są chudymi szpakami ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów