📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W Irlandii, dalny zapierdalaja normalnie w robocie, tylko na wschodzie uwazani sa za bezuzytecznych. Ciekawe, czy nie ma dla nich roboty, czy pracodawcy sie ich boja? Znam ludzi, korzy nie maja ekstra chromosonu, a sa w podobnym stopniu rozwoju i maja prace.
Poważnie? To- tutaj?!
wow, ruska z downem to jeszcze nie widziałem, a może widziałem tylko nie rozpoznałem..
@up
Bo zwykle wyglądają normalnie a zachowują się gorzej niż downy
Bo zwykle wyglądają normalnie a zachowują się gorzej niż downy
Major jest tylko jeden i żyje w Białymstoku...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi całe te
mateuszsadoltzr napisał/a:
Major jest tylko jeden i żyje w Białymstoku...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi całe te
Aż siurek się podnosi
PanZorro napisał/a:
W Irlandii, dalny zapierdalaja normalnie w robocie, tylko na wschodzie uwazani sa za bezuzytecznych. Ciekawe, czy nie ma dla nich roboty, czy pracodawcy sie ich boja? Znam ludzi, korzy nie maja ekstra chromosonu, a sa w podobnym stopniu rozwoju i maja prace.
Co Ty pierdolisz?! Ty chyba nigdy w Polsce z policjantem nie rozmawiałeś...
Ale pozytywny dałn,przeważnie w 12ej sekundzie.Uhahałem sie szczerze.
Manowarrior to nie wstyd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów