Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ps. Co wy serio myślicie że tak tylko u Ruskich jest? "Dobrze kacapom, o jak dobrze, wincyj wincyj!" A no tak... Bo tępa propaganda zrobiła już dawno sieczkę z mózgu a mózg bo pomijam jakiekolwiek zdolności do myślenia, już dawno powiedział "to ja se pójdę".
Tylko że jeszcze trochę to barwy Biało Czerwone zostaną całkiem zastąpione żółtym i niebieskim. Kurwa, chyba jedyne tak pojebane państwo na świecie żeby czyjeś obce barwy traktować z większym namaszczeniem niż swoje własne.
Jedziesz gdzieś za granice to nikt się polskiego nie uczy czy nie lata koło dupy jak służka, to ty masz się dostosować a nie ludzie w swoim kraju do którego pojechałeś/aś.
Jak skurwiele w kosmos polecieli
Nie mogę pojąć ??
Mieli wtedy inżynierów z Ukrainy i wielu innych republik, teraz już nie mają. Kacapska technika stoi gdzieś na poziomie Kongo.
A wy to wszystko łykacie jak młode pelikany... kogut117 ładnie to wytłumaczył.
Ps. Co wy serio myślicie że tak tylko u Ruskich jest? "Dobrze kacapom, o jak dobrze, wincyj wincyj!" A no tak... Bo tępa propaganda zrobiła już dawno sieczkę z mózgu a mózg bo pomijam jakiekolwiek zdolności do myślenia, już dawno powiedział "to ja se pójdę".
Tylko że jeszcze trochę to barwy Biało Czerwone zostaną całkiem zastąpione żółtym i niebieskim. Kurwa, chyba jedyne tak pojebane państwo na świecie żeby czyjeś obce barwy traktować z większym namaszczeniem niż swoje własne.
Jedziesz gdzieś za granice to nikt się polskiego nie uczy czy nie lata koło dupy jak służka, to ty masz się dostosować a nie ludzie w swoim kraju do którego pojechałeś/aś.
Akurat mój post odnosił się do wszystkiego na wschód od Bugu. To wszystko tam to jeden chuj jedno szambo. Czy to Moskwa, Mińsk czy Kijów to jedno i to samo , rusek to rusek. No może z tym wyjątkiem, że w obecnym czasie to szambo niebiesko żółte bardziej śmierdzi i wybija w naszym kraju.
Nie rozumiem w czym problem. Przecież to Rassija , niech się cieszą , że ten kaloryfer jest po dobrej stronie ściany.
i ma tylko uziemienie do220 volt,
idi na chuj, wyłącznik różnicowo prądowy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów